SON DAKİKA
Hava Durumu

İşçi servisi kaza yaptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Kozluca yolu üzerinde servis aracı ile özel otomobilin çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı. Kozluca

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2014 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2014 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İşçi servisi kaza yaptı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Kozluca yolu üzerinde servis aracı ile özel otomobilin çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.
Kozluca yolu üzerinden Alanyurt Yenimahalle istikametine seyir halinde olan sürücü Nazmi Mintaş yönetimindeki 16 S 6396 plakalı servis minibüsü, Orhaniye mahallesi Akpınar sokaktan çıkan sürücü Samet Özdemir yönetimindeki 16 EK 528 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

Foto Galeri
Kazada, özel otomobil sürücüsü ile servis aracı sürücü ve servis aracında bulunan 38 yaşındaki Gülhanım Özer, 51 yaşındaki Huriye Ese, 53 yaşındaki Selver Karip, 24 yaşındaki Aslan Balık, 17 yaşındaki Doğan Köylü, 33 yaşındaki Ferhat Kemal, 48 yaşındaki Ayşe Özalp ve 46 yaşındaki İsmail Mehmet yaralandı. 11 yaralı da özel araçlar ve olay yerine gelen 112 Acil servis ambulanslarındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.