SON DAKİKA
Hava Durumu

İyilik yapmak isterken uyuşturucu kuryesi oluyordu

Eskişehir'de özel bir firmaya ait otobüs firmasının yetkilisi iyilik yapmak amacıyla bir kutu

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İyilik yapmak isterken uyuşturucu kuryesi oluyordu

Eskişehir'de özel bir firmaya ait otobüs firmasının yetkilisi iyilik yapmak amacıyla bir kutu emanet aldı. Kutudan esrar maddesinin çıkması üzerine otobüs firması yetkilileri polis merkezinin yolunu tutarken, kutuyu teslim alacağı söylenen şahıs kutuyu götüreceği kişiyi tanımadığını ve kutudaki uyuşturucu maddeden haberinin olmadığını belirtti.
Eskişehir'de otobüs firması yetkilisine, gideceği terminaldeki şahsa vermesi için emanet edilen kutudan uyuşturucu madde çıktı.

İHA'nın haberine göre, Eskişehir'de özel bir firmaya ait otobüs firmasının yetkilisine 18-20 yaşlarında bir kişi cep telefonu kutusu verdi. Kutunun otobüsün gideceği Beylikova ilçesindeki 24 yaşındaki İ.H.G. isimli şahsa teslim edilmesinin istenmesi üzerine, otobüs firması yetkilisi iyilik yapmak amacıyla emaneti kabul etti. Kutudan esrar maddesinin çıkması üzerine otobüs firması yetkilileri polis merkezinin yolunu tutarken, ekiplerin çalışmalarında İ.H.G. isimli şahıs bulundu. İ.H.G. ise kutuyu götüreceği şahsı tanımadığını ve kutudaki uyuşturucu maddeden haberinin olmadığını belirtti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İHA)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.