SON DAKİKA
Hava Durumu

Jet Fadıl Mağdurları: 'Kurtar bizi Binali Başkan!'

Büşra Zorci Jet Fadıl lakabıyla bilinen ve Türkiye’de çeşitli projeler, şi

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2019 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2019 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Jet Fadıl Mağdurları: 'Kurtar bizi Binali Başkan!'
Büşra Zorci
Jet Fadıl lakabıyla bilinen ve Türkiye’de çeşitli projeler, şirketler ile binlerce insanı dolandıran Fadıl Akgündüz mağdurları İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold önünde basın toplantısı düzenledi.
Caprice Gold Mağdurları Derneği öncülüğünde İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold önünde toplanan Jet Fadıl mağdurları, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’dan yardım istedi. 10 binden fazla mağdurun milyonlarca lirasını dolandıran Fadıl Akgündüz’ün 5 yıla yakındır sonuçlanamayan davalarına tepki gösteren dernek üyeleri “Kurtar bizi Binali Başkan”, “Adalet zenginin arkasında mı?” sloganları attı. Tanju Çolak gibi ünlü bir ismi ve öz dayısını da dolandıran Jet Fadıl’ın mallarına herhangi bir tedbir konulmadığına dikkati çeken mağdurlar, “Devletin şahsi manevisine yönelik suçlarda, anında kayyum atanarak TMSF vesaire kurumlarla suçlu ve ona bağlı kişilerin tamamının malına el konulmaktadır. Vatandaşlar içinse bu şekilde pratik bir çözüm bulunmamaktadır.” açıklamasında bulundu. Caprice Gold binasi üzerine asılan “Kadıyı satın aldığın gün adalet ölür, adaletin öldüğü gün devlet de ölür” yazılı pankart dikkati çekti.


BİR DARBE DE MALİYEDEN
Mağdurların açıklamasında “Resmiyette Caprice Gold’ta mülkü bulunanlar, herhangi bir kazanç sağlamadıkları halde maliye elde edilmiş görünen karların tahsili için mağdurlar hakkında mali soruşturma başlatmıştır.” ifadeleri de yer aldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen basın toplantısında Caprice Gold Mağdurları Derneği Başkanı Talip Metehanoğlu ise AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday Binali Yıldırım’a ithafen “Sayın Başkanım bizler 10 bin 875 kişi, Caprice Gold otel hissedarları olarak Jet Fadıl mağdurlarıyız. Evlerimize ateş düştü. Allah için bize yardım edin. Bayrampaşa Belediye başkanları Hüseyin Bürge ve Atila Aydıner, Cübbeli Ahmet hoca, Nihat Hatipoğlu gibi isimler bizi teşvik etti. Onlara inandık, yandık. Bizi kurtarın, acımızı dindirin. Elinizi atmanız bizi kurtaracaktır. Yardımınızı, ilginizi, merhametinizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.