SON DAKİKA
Hava Durumu

KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 11 TUTUKLAMA

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/


Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Türkiye genelinde 4 İl’le birlikte İnegöl merkez ve Kurşunlu Beldesinde eşzamanlı düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 11'e tutuklandı. Devam edilen operasyon kapsamında 25 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, adliyeye çıkarılan 20 kişiden 11'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uzun süreli yapılan fiziki takip ve istihbarat çalışmaları sonucu, İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis ile birlikte İnegöl merkez ve Kurşunlu Beldesinde, belirlenen adreslere sabah 04.00’den itibaren eşzamanlı operasyon düzenlendi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, İnegöl, Kestel, Gemlik ve Gürsu Jandarma ekipleri ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin desteği ile yaptığı operasyonda, İnegöl merkezde ve Kurşunlu Beldesinde belirlenen evlere ve işyerlerine baskın yapıldı.
Şafak operasyonunun İnegöl ayağında yapılan baskınlarda toplam 25 bin paket kaçak sigara ele geçildi. Yapılan operasyon sonucunda 20 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 11'i tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.