SON DAKİKA
Hava Durumu

Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinin mesire yerlerinden biri olan Kazancı yolu üzerinde meydana gelen kazada, kamyon ile otomobil çarpıştı, iki kişi

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı
Bursa’nın İnegöl ilçesinin mesire yerlerinden biri olan Kazancı yolu üzerinde meydana gelen kazada, kamyon ile otomobil çarpıştı, iki kişi yaralandı. Kazancı köyü mevkindeki gölete balık tutmaya giden kardeşler, kazada yaralandı. 


Edinilen bilgiye göre Fahri E. ve kardeşi Fikret E., yaz mevsimine denk gelen Ramazan ayında iftar zamanının uzun olması nedeniyle, zaman geçirmek için balık tutmayı planladı. Kazancı mevkindeki gölete balık tutmak için yola çıkan Fahri E.’nin yönetimindeki 26 EP 251 plakalı özel otomobil, İnegöl ile Kazancı arasındaki virajlı yolda, karşı istikametten gelen henüz sürücüsü belirlenemeyen 45 SA 4426 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın ardından otomobil sürücüsü Fahri E. ile yanında bulunan kardeşi Fikret E. yaralandı. Kafalarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan kardeşler, haber verilmesi üzerine İnegöl’den olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek, buradaki işlemler sonucunda tedavi altına alındı.
Yaralı kardeşlerin sağlık durumlarının iyiye gittiği, kaza ile alakalı Kestel jandarma ekiplerinin tahkikatının sürdüğü bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.