SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaybolan kızın annesi denize atlayıp intihar etti

Kocaeli’nde 17 yaşındaki kızı Ecem’in kaybolmasının ardından bunalıma giren ve Kandıra açıklarında denize atlayan an

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kaybolan kızın annesi denize atlayıp intihar etti

Kocaeli’nde 17 yaşındaki kızı Ecem’in kaybolmasının ardından bunalıma giren ve Kandıra açıklarında denize atlayan anne Esra Ercömert (41) Gölcük’te toprağa verildi.


Genç kızın arkadaşları Ecem’in de annesinin de aynı noktadan denize atıldığını iddia ediyor.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Ecem B.’den (17) 12 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Aile kızlarından haber alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri her yerde kayıp kızı ararken, anne Esra Ercömert (41) bir not bırakarak Kandıra Kartalkayası mevkiinde denize atladı. 41 yaşındaki kadının arkasında bıraktığı notta herkesten haklarını helal etmesini istediği öğrenildi. Denize atlayan anneni cansız bedeni ekipler tarafından dün denizden çıkarılmıştı. Anne Esra Ercömert Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Şirintepe Camii’nde ikindi namazına mütaakip kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Camide Ercömert’in yakınları sinir krizleri geçirdi.

Ecem kaçmadı kaçırıldı

İddiaya göre genç kız en son, annesinin sevgilisi olduğu öne sürülen Süleyman Kara ile buluştu. Ecem kaybolmadan önce erkek arkadaşına şu mesajı gönderdi; "Süleyman amca bir mezarda tarihi taç buldu. Zengin olduk." Mesajında Kara ile buluşacağını yazan Ecem’den bir daha haber alınamadı. Tarihi eser kaçakçılığından aranan Kara tutuklandı. Genç kızın arkadaşlarının iddialarına göre Annesinin sevgilisi olduğu öne sürülen Süleyman Kara Esra Cömert’in ölümünden bir gün sonra tutuklandı. Arkadaşları ise Ecem’in kaçtığını değil kaçırıldığını düşünüyor. İntihar ettiği iddia edilen Esra Cömert’in ise zorla oradan atıldığını ifade eden Ecem’in arkadaşları Ecem’inde aynı noktadan denize atıldığını iddia ediyor.

Polis ekiplerinin kayıp kızı arama çalışmaları devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.