SON DAKİKA
Hava Durumu

Kazaya davetiye çıkardı

Konya'da ayakta motor sürüp araçların arasında makas atan motosiklet sürücüsü kazaya davetiye çıkardı. Motosikletli genç iki kere kaza

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kazaya davetiye çıkardı
Konya'da ayakta motor sürüp araçların arasında makas atan motosiklet sürücüsü kazaya davetiye çıkardı. Motosikletli genç iki kere kaza tehlikesi atlattı.
Konya’da sabah saatlerinde trafiğin en yoğun olduğu sıralarda trafikte seyir eden motosikletli gencin hem ayağa kalkması hem de araçların arasına makas atarak girmesi olası bir kazaya davetiye çıkartırken, genç sürücünün iki kere kaza atlatması ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 06.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki trafikte seyir eden plakasız motosikletli gencin tehlikeli ve ayakta motosiklet sürmesi bir vatandaş tarafından görüntülendi. Bir araç çerisinde amatör kamera ile görüntülenen genç, çevre yolunda önce motosikletin üzerinde ayağa kalktı daha sonra ayakta araçların arasından geçerek olası bir kazaya davetiye çıkardı. Yaklaşık 10 dakika boyunca bu şekilde seyir eden motosiklet sürücüsünü fark eden diğer araç sürücüleri yavaşladı. Hızlı seyredeni motosiklet, iki kere aracın arkasından çarpmaktan son anda kurtuldu. Daha sonrasında motosikletli genç gözden kayboldu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.