SON DAKİKA
Hava Durumu

Kiracıyı öldürüp yediler, yiyecek başka bir şey yoktu dediler

Rusya'da 22 yaşında bir adam 12 yaşındaki sevgilisiyle birlikte kiracısını öldürüp, cesedi parçalara ayırdıktan sonra yedi. 

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kiracıyı öldürüp yediler, yiyecek başka bir şey yoktu dediler
Rusya'da 22 yaşında bir adam 12 yaşındaki sevgilisiyle birlikte kiracısını öldürüp, cesedi parçalara ayırdıktan sonra yedi. 
Rusya'da 12 yaşındaki kız çocuğuyla ilişki yaşayan sapkın adamın, 21 yaşındaki kiracısını baltayla öldürdükten sonra küçük kızla birlikte cesedi yediği ortaya çıktı. Kolları kesilen adamın iç organları çıkartılmıştı. İkili, öldürdükleri adamın beynini pişirdiklerini de kabul etti. 21 yaşındaki Alexander Popoviç'in cesedi, St Petersburg'a 100 kilometre uzaklıktaki Novinka köyünde yer alan evinde bulundu. Eve kiracı olarak aldığı 22 yaşındaki adam ve 12 yaşındaki kız, olay mahallini yakmak üzereyken tutuklandı. "Yiyecek başka bir şey yoktu" diyen ikili, adamı baltayla öldürdükten sonra yediklerini itiraf etti. Polisin çektiği görüntüler, evdeki vahşeti ortaya koydu. Alexander Popoviç'in kafası, evindeki fırında bulundu. Kolları kesilen adamın iç organları çıkartılmıştı. İkili, öldürdükleri adamın beynini pişirdiklerini de kabul etti.
12 YAŞINDAKİ KIZLA İLİŞKİSİ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ
12 yaşındaki kız için, ailesinin yaklaşık 10 gün önce kayıp alarmı verdiği ortaya çıktı. Bölgeye yaklaşık 2400 kilometre uzaklıktaki Soçi'de yaşayan kızın, sosyal medyada "Bir takipçiyi seviyorum. Onu kimselere vermem, o yalnızca benim. Başka kimseye ihtiyacım yok" ifadelerini kullandığı bildirildi. Erkek de 12 yaşındaki kızla ilişkisi olduğunu polise itiraf etti. Adam tutuklanırken, kız da devlet gözetimine alındı. (haberinadresi.com)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.