SON DAKİKA
Hava Durumu

Konuşurken cep telefonunu çaldılar

Mersin'de trafik ışıklarında duran bir araç içerisinde telefonla konuşan bir şahısın telefonunu çalan hırsızlar, önce güvenlik kamera

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Konuşurken cep telefonunu çaldılar
Mersin'de trafik ışıklarında duran bir araç içerisinde telefonla konuşan bir şahısın telefonunu çalan hırsızlar, önce güvenlik kameralarına sonra polise yakalandı. 
Edinilen bilgilere göre, Ercan B. isimli bir şahısın, Mersin merkez Akdeniz ilçesi Bekirde mevkinde trafik ışıklarında araç içerisinde telefonla konuşur vaziyette beklediği esnada 2 bin 328 lira değerindeki cep telefonu çalındı. Ercan B.'nin polise başvurmasıyla birlikte Mersin Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, olay yerindeki kameraları tek tek inceledi. Hırsızlığı, F.A., M.T. A.T. R.D. isimli 4 şahsın gerçekleştirdiğini tespit eden ekipler, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Telefonu çalan şahsın F.A. isimli şahıs olduğu öğrenildi.  Yakalanan şüphelilerden A.T. ve R.D. savcı talimatı gereği ifadesi alınarak serbest bırakıldı. M.T. ve F.A. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan F.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken M.T. ise serbest bırakıldı.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.