SON DAKİKA
Hava Durumu

Kumar oynamak için parti kurmuşlar.

Adana'da Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi Adana İl Başkanlığı'nda "tombala" oynatan 10 kişiye hakim, "Parti binasına ve civarına 2 ay yaklaşmama c

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2014 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2014 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kumar oynamak için parti kurmuşlar.
Adana'da Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi Adana İl Başkanlığı'nda "tombala" oynatan 10 kişiye hakim, "Parti binasına ve civarına 2 ay yaklaşmama cezası" verdi.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce 46 kez "tombala" operasyonu yaptıkları Güven Parti'den ayrılan bazı şahısların Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi Adana İl Başkanlığı'nı tombala oynatmak için açtığını öğrendi.
Bunun üzerine polis, parti yöneticilerini ve partiyi takibe aldı. Yapılan takip sonucunda partide tombala oynatıldığını öğrenen polis baskın yaptı. Yaptığı baskında polis 75 kişiyi tombala oynarken yakaladı. Bu kişilere Kabahatler Kanunu’na göre 89'ar lira para cezası verildi. Tombala oynatmaya yer temin eden ve oynatan partinin il başkanı Fevzi T.'nin de aralarında bulunduğu K.G., E.İ., I.M.H, M.G., E.S., M.Y., İ.Y., H.İ., B.B. ve E.B. isimli şahıslar tombala oynatmak ve 1072 Sayılı Kanuna muhalefetten adliyeye sevk edildi.

PARTİYE 2 AY YAKLAŞMAMA CEZASI VERİLDİ
Hakim daha önce dayakçı kocalara uygulanan eve yaklaşmama ya da uzaklaştırma cezasını bu kez il başkanı Fevzi T.'nin dışındaki 10 kişiye uyguladı. Hakim verdiği cezada, "Tombala oynatan ve buna yer temin ettiği tespit edilen Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi'nden 10 kişiye il binasına ait adres ve civarına 2 ay süreyle yaklaşmamaları istenerek, ihlallerinin saptanması halinde tutuklanarak cezaevine gönderilmesi" kararını verdi.
Partinin il başkanı Fevzi T. ise serbest bırakıldı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.