SON DAKİKA
Hava Durumu

Liseli kız şiddeti! Okuldan aldılar eve götürüp dövdüler

Adana'da liseli genç kız, hırsızlık suçundan bir süre önce cezaevine girip çıktıktan sonra kendisini ziyarete gelmeyen arkadaşını diğer a

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2017 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Liseli kız şiddeti! Okuldan aldılar eve götürüp dövdüler
Adana'da liseli genç kız, hırsızlık suçundan bir süre önce cezaevine girip çıktıktan sonra kendisini ziyarete gelmeyen arkadaşını diğer arkadaşlarıyla birlikte darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Adana'da, Melisa K. (17), 3 kız arkadaşı ile birlikte, hırsızlık suçundan cezaevine konulduğu sırada ziyaretine gelmeyen arkadaşı Buse D.'yi (16) dövdü. Dayak diyen kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan 4 kız, görüntü alan gazetecileri görünce güldü, içlerinden biri de "Cezalar bizi yıldıramaz, yaptıklarımız için pişman değiliz aklımız yapmadıklarımızda" dedi.

Lise öğrencisi Melisa K., 2 ay önce hırsızlık suçundan tutuklandı. Bir süre cezaevinde kalan genç kız, bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Melisa K., cezaevinde bulunduğu sırada kendisini ziyarete gelmeyen arkadaşı Buse D.'yi merkez Çukurova ilçesindeki evlerine çağırdı. Melisa K., eve gelen Buse D.'yi, arkadaşları Burcu K. (19) ile Özge Y. ve Kudret B. (16) ile birlikte dövdü. Bu olaydan bir gün sonra, 4 kız, eğitim gördükleri lisenin bahçesinde Buse D.'yi ikinci kez dövdü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Buse D., evine gidip, durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine 4 kız, gözaltına alındı.

Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen kızlar, görüntü alan gazetecileri görünce güldü, içlerinden biri, "Cezalar bizi yıldıramaz, yaptıklarımız için pişman değiliz aklımız hala yapmadıklarımızda" diye bağırdı.

Melisa K. ifadesinde Buse D.'yi cezaevinde ziyaretine gelmediği için dövdüklerini öne sürdü. Diğer kızlar da benzer ifade verdi. 4 kız arkadaş, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

HIRSIZ DA AYNI SÖZLERLE TANINMIŞTI
Adana'da hırsızlık yaptığı eşyalara eve getirince babası Salih T. tarafından polise ihbar edilen İsmail T. (18), 8 Ekim'de gözaltına alınmış, hırsızlık şüphelisi gazetecilere, "Bu hayatta yaptıklarım için pişman değilim. Aklım hala yapmadıklarımda. Bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol" deyince sosyal medyada gündeme gelmişti.

Daha önce Trabzon'da benzer bir olay yaşanmıştı. Trabzon'da üniversitede okuyan 3 kız, evlerine çağırdıklarını 2 arkadaşlarını dövüp, görüntüleri de sosyal medyada paylaşmışlardı. Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) öğrenim gören 25 yaşındaki Hasibe H., 19 yaşındaki Nurcan Ç. ve 19 yaşındaki Mihriban Y., sosyal medya hesabından tartıştıktan sonra kaldıkları eve çağırdıkları 25 yaşındaki Kübra T. ve Esra K.'yı biber gazıyla etkisiz hale getirdikten sonra döverek, cep telefonu görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşmışlardı.



A Haber
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.