SON DAKİKA
Hava Durumu

Mezarlıkta ağlayan gizemli kız bulundu!

Günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan ve herkesin merak ettiği Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mezarlıkta ağlayan gizemli kız bulundu!
Günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan ve herkesin merak ettiği Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız bulundu.

Yaşanan bu gelişme, Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız gizemine son verecek türden... Çorum'da bir hafta içinde 5 gece geldiği Ulu Mezarlık'ta bir mezarın başında konuşup, ağlayan genç kızın evinde bulunduğu iddia edildi. Çorum'da ismi açıklanmayan ve ruhsal sorunlar yaşadığı ileri sürülen kızın hastanede tedavi ettirildiği, ardından emniyetteki sorgusu sonrası yakınlarına teslim edildiği belirtildi.



GÖREVLİLER NOT BIRAKMIŞTI
Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü. Mezarının üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı not kağıdı bırakıldı.
SIRRA KADEM BASMIŞTI
Gizemli kız, 1 Mayıs gecesi yeniden ortaya çıktı. Mezarın başına gelen genç kız, polisin elinden son anda kurtulup, sırra kadem bastı.


KAMERALARA RAĞMEN SONUÇ ALINAMAMIŞTI
Genç kızı yakalamak için polis ağaçların tepelerinde bile arama yaptı. Bir ağaca da Fatma Çiftçi'nin mezarını görebilecek şekilde kamera yerleştirildi. Ancak tüm çabalara karşın bir sonuç alınamadı.
EVİNDE BULUNDU İDDİASI
Günlerce hem Çorum'dan hem de diğer illerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polisin, gizemli kızı, mezarlık yakınlarındaki evinde bulduğu iddia edildi.
RUHSAL SORUNLAR NEDENİYLE HASTANEDE TEDAVİ GÖRDÜ
Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kızın, ruhsal sorunları nedeniyle hastanede tedavi ettirildiği belirtildi.

Kızın, ardından emniyete götürüldüğü ve ifadesi alındıktan sonra yakınlarına teslim edildiği öne sürüldü.Genç kızın daha önceki günlerde de mezarlığa gidip ağladığı ve yakınlarının sık sık mezarlıktan alıp evine götürdüğü belirtildi. (DHA)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.