SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Bozbey'in alacaklısı kendini yakmak istedi

Bursa’da bir müteahhit, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den 1 milyon 800 bin lira alacağını tahsil edemediğini iddia ederek, ke

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2015 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2015 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Bozbey'in alacaklısı kendini yakmak istedi
Bursa’da bir müteahhit, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den 1 milyon 800 bin lira alacağını tahsil edemediğini iddia ederek, kendini belediyenin önünde yakmak istedi. 

 İflas eden ÖDF İnşaattın sahibi Ömer İpekçi ve Ömer İpekçi’den alacaklı olduğunu iddia eden Cemal Toprak, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Ömer İpekçi’ye 1 milyon 800 bin lira borcu olduğunu ve borcunu ödemediği takdirde kendilerini yakacaklarını iddia ederek Nilüfer Belediyesi önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalıştı. Ömer İpekçi’den olan 280 bin liralık alacağını, Mustafa Bozbey’in borcunu ödememesi sebebiyle alamadığını iddia eden Cemal Toprak, üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Yaşanan süreci anlatan iflas eden ÖDF İnşaat'ın sahibi Ömer İpekçi, “ÖDF İnşaat'ın sahibiyim. Mustafa Bozbey’in sahibi olduğu Bozbey A.Ş’nin 2008 yılında Antalya’da yaptığı toplu konut inşaatında ince işler taşeronu olarak görev aldım. Malzemeli işçilikli iş yaparken kendisi iflas ilan etti. Bana defalarca söz vermesine rağmen defalarca insanların da araya girmesine rağmen hiçbir şekilde ödeme alamadık. Geçen hafta çarşamba günü makamına geldiğimde kendisi böyle bir borcunun olmadığını böyle bir borç varsa bile eski karısından tahsil etmemi söyledi. Ben de bunu kabul etmedim. Elimde olan belgelerin hepsi resmidir. Benim şirketim 2009 yılından itibaren kapalı durumda. 2008 yılından itibaren 1 milyon 800 bin lira alacağım var. Şu an CHP Milletvekili olan Kemal Ekinci de şahittir. Kendisi de bunu açık ve net söylüyor" dedi.
Tehdit edildiğini anlatan İpekçi, "Verilen sözlerin hiç birini yerine getirmedi. Bir daire, belli bir kısım para için anlaştık. Biz de bazı haklarımızdan vazgeçerek orta yolu bulduk. Fakat başkan ertesi günü bizi savcılığa şikayet edip içeri aldırttı. 'Beni silahla tehdit ediyorlar' dedi. Silahlı adamlarla tehdit eden kendisidir. Benim ailem perişan vaziyette. Evlerimi ve araçlarımı sattım. Bürom haciz ile kaldırıldı. Buna rağmen kendisinin duyarsızlığını kınıyorum. Geçen hafta söylediği sadece bir kelime beni bu noktaya getirdi. 'Umrumda bile değilsin' dedi. Seçilen birisi olarak bu duyarsızlığa bir anlam veremiyorum. Hakkım olanı almadan buradan ayrılmayacağım. Kemal Ekinci ve kendi hanımı şahidimdir. Başkana kendi imzasını gösteriyorum. Bana imzaladığı taahhütnameyi gösteriyorum. 'İmzamı çakma atmışsın, o benim imzam değil' diyor. Çeki gösteriyorum. 'O çek bacanağımın, çeki git ondan tahsil et' diyor. Diğer imzaları gösteriyorum. 'O karımın imzası, git karımdan al' diyor. Böyle saçma sapan cevaplarla karşı karşıyayım. Ben buradan Kemal Kılıçdaroğlu’na da sesleniyorum. Adana'da köprüye çıkan hayatı bitmiş bir insana gösterdiği duyarlılığı bana da göstersin. Eğer politikalarında dürüstse buna bir çözüm bulsun. Ben bitmişim, paramı da almadan gitmeyeceğim. Çoluk çocuğumun nafakası için buradayım. Kendisi bunların hepsini biliyor. Hepsinde de imzası var ismini daha sonra söyleyeceğim, bir millet vekili aynen bana şunu söyledi. Git vur onu, senin yerinde olsam vururum onu” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.