SON DAKİKA
Hava Durumu

Narkotik uygulamasında şoke eden görüntü

İstanbul'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik uygulama gerçekleştiren narkotimler bonzai maddesini kullanıp sızan bir şahsı gözalt

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İstanbul'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik uygulama gerçekleştiren narkotimler bonzai maddesini kullanıp sızan bir şahsı gözaltına aldı.
Gaziosmanpaşa’da özel harekat polisinin de desteğiyle önceden belirlenen adreslerde torbacılara yönelik uygulama gerçekleştiren narkotimler, ara sokaklarda şüpheli gördükleri şahısların üstlerini aradı. Metruk binalara da giren polis, bonzai diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullanıp sızan bir şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği narkotimleri, Gaziosmanpaşa’da önceden belirlenen adreslerde torbacılara yönelik narko-sokak uygulaması için harekete geçti. Hazırlıklarını tamamlayan tim öğle saatlerinde konvoy halinde yola çıkarak Sarıgöl Mahallesi’nin ara sokaklarına geldi. Burada özel harekat polisleri sokak başlarında geniş güvenlik önlemi alırken, narkotimler de şüpheli gördükleri şahısların üstlerini arayarak GBT’lerini sorguladı. Şahısların araçlarını da didik didik arayan timler, çevrede adeta kuş uçurtmadı.
Bonzai kullanıp sızan şahıs gözaltına alındı 
Öte yandan ara sokaklarda uygulamayı sürdüren narkotimler, metruk binalara da tek tek baktı. Duvar aralarına, boruların içlerini ve elektrik panolarını arayan polis, bir metruk binanın girişine yaklaştığında şoke oldu. Bir kişinin başı öne eğilmiş halde hareketsiz bir şekilde sızdığını fark eden polis, şahsı uyandırdı. Gözlerini açtığı sırada karşısındaki gördüğü polisin, “Bonzai mi içtin?” sorusuna, “Hayır” yanıtını veren şüphelinin üst araması yapıldı. Şahsın oturduğu yerde de araştırma yapan polis, kağıt parçasına sarılmış bir miktar bonzai diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıs işlemlerinin yapılması üzerine polis merkezine götürüldü. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.