SON DAKİKA
Hava Durumu

Neden bıçakladın?, -ekmek kırıntılarına basmıştı

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2011 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2011 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Neden bıçakladın?, -ekmek kırıntılarına basmıştı
Bursa'da zihinsel engelli bir kişiyi, ekmek kırıntılarına bastığı gerekçesiyle yol ortasında karnından bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen genç ile arkadaşı yakalandı.

Bursa'da yaşayan zihinsel engelli Lütfü Bulur (48), yaklaşık bir hafta önce Mollafenari Mahallesi'nde karnından iki kez bıçaklandı. Ağır yaralanan Bulur, kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayetin ardından aynı mahallede inceleme yapan Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Betmatik Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda S.Ç. (18) ve K.A.'yı (16) gözaltına aldı.
Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinde suçlamayı kabul eden K.A'nın, Lütfü Bulur'u sokaktaki çöpleri toplarken yerdeki ekmek kırıntılarına bastığı için uyardıklarını, ardından kavga ettiklerini söyleyerek, "Bize küfretti. Ardından şişe fırlattı. Aramızda kavga çıktı. S.Ç. olay yerinden kaçarken ben de belimden çıkardığım bıçakla kendisini bıçakladım. Olayın ardından kaçıp S.Ç. ile buluştuk ve bıçağı bir evin bahçesine attık" dediği öğrenildi.
Tarif edilen yerde suç aleti bıçağı bulan polis ekipleri, 2 zanlıyı gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilen K.A. ve arkadaşı S.Ç., ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

iha
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.