SON DAKİKA
Hava Durumu

Nusret müşterilerini yaktı! 1'i ağır 5 kişi yaralı

Etiler'de bulunan ünlü et lokantası Nusret'te yapılan alev şovu sırasında alevler aniden parlayınca eşiyle birlikte restoranda bulunan Çek

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nusret müşterilerini yaktı! 1'i ağır 5 kişi yaralı
Etiler'de bulunan ünlü et lokantası Nusret'te yapılan alev şovu sırasında alevler aniden parlayınca eşiyle birlikte restoranda bulunan Çek uyruklu kadın turistin kıyafetleri tutuştu. Vücudunda ağır yanıklar oluşan kadın hastaneye kaldırılırken olayda 3 turist ve 2 çalışanın da çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.
Olay dün saat 21.30 sıralarında yaşandı. Görgü tanıklarının anlatımlarına göre şöyle gelişti; Restoranın bar kısmındaki masa üzerinde iki çalışan alev şova başladı. Ancak masanın üzerindeki alevler bir anda etrafa sıçradı. Bu sırada bir çalışan, elindeki bidondan alevlerin üzerine bir sıvı döktü. Alevler daha da büyüdü.
BİR ANDA ALEVLER İÇİNDE KALDI
Alevler bar kısmında eşi Viktor Hajicek ile birlikte bulunan Çek Cumhuriyeti vatandaşı kadın turist Krisryna Tresnakova'nın kıyafetini tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan genç kadına eşi ve çevredekiler müdahale etti. Ancak turist kadının vücudunda yanıklar oluştu. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. (Yeni Akit)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.