SON DAKİKA
Hava Durumu

O ağabey adliyeye sevk edildi

Bursa’da, köpeğini arayan gençler tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 17 yaşındaki gencin katil zanlısı olduğ

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
O ağabey adliyeye sevk edildi
Bursa’da, köpeğini arayan gençler tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 17 yaşındaki gencin katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ağabeyi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Dik Sokağı yanındaki boş bir arazide meydana geldi. Hasan Ç. (17), öğle saatlerinde annesi Hanım ve babası Veli Ç.'nin (49) hurda kağıt deposuna geldi. Bir süre sonra ağabeyi G.Ç. ile depodan ayrılan gençten bir daha haber alınamadı. Akşam saatlerinde mahalledeki boş arazide köpeklerini arayan gençler, çalıların arasında bir kişinin yattığını gördü. Gençlerin ihbarı üzerine 112 ve polis ekipleri olay yerine geldi. 112 görevlileri, sırtında 3 ve göğsünde 1 bıçak darbesi olan gencin öldüğünü tespit etti.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, maktulün 17 yaşındaki Hasan Ç. olduğunu tespit etti. Baba Veli Ç., polise verdiği ifadede, “Büyük oğlum G., eşim ve Hasan öğle saatlerinde yanıma geldi. Bir süre sonra G. ile ikisi ayrıldı. Bir daha Hasan’ı görmedim” dedi. Babanın ifadesinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ağabey G.Ç.'yi evinde gözaltına aldı. İlk ifadesinde sözlü olarak cinayeti itiraf eden ağabey, daha sonra avukatı aracılığıyla verdiği ifadede suçlamaları kabul etmedi. İki gencin madde bağımlısı olduğu ve aralarındaki anlaşmazlık yüzünden sürekli kavga ettiği öne sürüldü. Ağabey, cinayet şüphelisi olarak emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.