SON DAKİKA
Hava Durumu

O köydeki evler cayır cayır yandı

Kastamonu'nun  Küre ilçesinde ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın bitişikteki evlere de sıçrayarak toplamda 8 ev ve 1 ah

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
O köydeki evler cayır cayır yandı
Kastamonu'nun  Küre ilçesinde ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın bitişikteki evlere de sıçrayarak toplamda 8 ev ve 1 ahırı kullanılamaz hale getirdi. 
Olay, sabah saatlerinde Küre'ye bağlı İğdir köyü Curalar Mahallesi'nde meydana geldi. Köyde yaşayan Mehmet Güner'e ait ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek birbirine bitişik 7 ev ile bir ahıra sıçradı. Paniğe neden olan yangın sonrası köylüler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangına Küre, İnebolu, Devrekani, Seydiler ilçe belediyeleri ile Orman İşletme Müdürlüklerine ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınan yangında, evler kullanılmaz hale geldi. Ölen ve yaralanın olmadığı yangında kullanılmaz hale gelen 5 evin, yazın köylerine gelen ve İstanbul'da yaşayan ailelere ait olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.