SON DAKİKA
Hava Durumu

Örümcek adam gibi...

Bursa'da aynı gece 3 daireye su borularından tırmanarak giren hırsızlık zanlısı ve ona gözcülük yapan kız arkadaşı, bir vatandaşın ihbar

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2012 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2012 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da aynı gece 3 daireye su borularından tırmanarak giren hırsızlık zanlısı ve ona gözcülük yapan kız arkadaşı, bir vatandaşın ihbarı üzerine suçüstü yakalandı.

Olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı Çirişhane Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde aynı sokakta 3 ayrı daireye su borularından tırmanarak giren 8 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı Kenan G.'yi (23) fark eden bir kişi, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sivil ekipler, 3. kattaki balkona saklanan sabıkalı hırsızı kıskıvrak yakaladı.

Olay yerinde devriye görevi yapan bir başka ekip de sokağın başında gizlenip geleni gideni hırsız sevgilisine haber veren lise öğrencisi P.A.'yı (18) gözaltına aldı. Sevgilisinin yakalandığından haberi olmayan P.A., bindirildiği polis otosunda telefonuna sarılıp gözaltındaki Kenan G.'yi aradı. Genç kız Kenan G.'nin telefonunu açan bir polis memuruna, “Çabuk kaç. Beni yakaladılar. Bana ne yaparsa yapsınlar, sen kaç” deyince ekipleri şaşırttı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Kenan G. tutuklanırken, sevgilisi serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.