SON DAKİKA
Hava Durumu

Otomobil Zeytinliğe Uçtu: 3 Yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde otomobil, viraja hızlı girince kontrolden çıkıp zeytinliğe uçtu. Takla atarak 4 zeytin ağacını parçalayıp

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Otomobil Zeytinliğe Uçtu: 3 Yaralı
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde otomobil, viraja hızlı girince kontrolden çıkıp zeytinliğe uçtu. Takla atarak 4 zeytin ağacını parçalayıp duran otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. 


Kaza, Orhangazi-İznik karayolu, Orhangazi’ye bağlı Çakırlı beldesi altında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Hollanda’da yaşadığı belirlenen ve tatil için Türkiye’ye gelen Seyfullah Bayer (68) idaresindeki 16 BTV 36 plakalı otomobil, İznik istikametinden Orhangazi istikametine doğru gelirken, Çakırlı beldesi kavşağı girişindeki viraja hızlı girdi. Kontrolden çıkan otomobil zeytinliğe uçtu. 4 adet zeytin ağacını parçalayan ve taklalar atarak durabilen otomobilde bulunan otomobil sürücüsü Seyfullah Bayer ile birlikte yanında bulunan İsa Sargın (42) ve Ediz Önür (43) yaralandı. Yaralılar, hurdaya dönen araçtan, vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Kaza yerine Orhangazi, Boyalıca ve İznik’ten ambulanslar gönderildi. Yaralılardan durumu ağır olan ve masörlük yaptığı belirlenen Ediz Önür, Orhangazi’deki ilk müdahalesinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobil çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırılırken, kaza sonrası zeytin ağaçları kırılan zeytinliğin sahibi kadın ise kazaya tepki gösterdi.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.