SON DAKİKA
Hava Durumu

Polis gördüklerine inanamadı! 3 kadın...

Gaziantep'te bir hırsızlık vakasını çözemeye çalışan polis ekipleri izledikleri güvenlik kamerası kayıtlarıyla şok oldular. 50 bin TL

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2018 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2018 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Polis gördüklerine inanamadı! 3 kadın...
Gaziantep'te bir hırsızlık vakasını çözemeye çalışan polis ekipleri izledikleri güvenlik kamerası kayıtlarıyla şok oldular. 50 bin TL tutarındaki hırsızlığın failleri 3 kadındı. 
Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde bulunan bir apartmandaki 2 ayrı dairenin kapısını levyelerle kırılarak, içerisinde bulunan toplam 50 bin TL tutarında para ve ziynet eşyaları çalındı. Ev sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, evlerde inceleme yaptı. Çevre apartmanların güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çevre apartmandaki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, gözcülük yapan bir erkek şahıs tespit ederken hırsızlığın olduğu dakikalarda ise 3 kadının art arda apartmana girdiklerini ve kısa bir süre sonra aynı apartmandan çıktığını belirledi. Kadınların apartmana girerken ve çıkarken üçünün de eşkalinin belirlenmemesi amacıyla önüne baktıkları ve zaman zaman ise elleri ile yüzünü kapattıklarını fark eden ekipler, şahısların kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Geniş çaplı araştırma başlatan polis, her yerde kayıplara karışan 4 kişilik şebeke üyelerini arıyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.