SON DAKİKA
Hava Durumu

Polisten kaçmak için geri vitese taktı, trafiği birbirine kattı

İstanbul'da, bir araçtan hırsızlık yapmaya çalışan 2 kişi, polisi karşılarında görünce, sahte plakalı araçlarıyla ters istikamette

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2018 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2018 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Polisten kaçmak için geri vitese taktı, trafiği birbirine kattı
İstanbul'da, bir araçtan hırsızlık yapmaya çalışan 2 kişi, polisi karşılarında görünce, sahte plakalı araçlarıyla ters istikamette geri geri kaçmaya çalıştı.
Yol kenarında park halindeki araçlara çarparak duran aracın sürücüsü aracın içinde yakalanırken, diğeri kovalamaca ile yakalandı. Yakalanan N.D'nin cezaevi firarisi ve 17 suçtan arandığı ortaya çıktı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Çarşamba günü, daha önce hırsızlık olayında kullanılan bir araçtaki kişilerin bir otomobilden hırsızlık yaptıkları yönünde bilgi aldı. Ekipler kısa sürede ihbarın yapıldığı sokağa gitti. Polisin geldiğini gören hırsızlar, ters istikamette geri geri hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. Polisler peşlerinden giderken, hırsızların kullandığı araç yol kenarında park halindeki araçlara çarparak durdu. Araçtan inen bir hırsız koşarak kaçmaya çalıştı ancak kendisini takip eden polisler tarafından kovalamaca ile yakalandı. Aracı kullanan hırsız ise kaçmaya fırsat bulamadan gözaltına alındı. Yakalanan Ö.O.(40) ve N.D.(34) sorgulanmak üzere Emniyete götürüldü. Hırsızların kullandığı aracın sahte plakalı olduğu anlaşıldı. Yakalanan N.D'nin cezaevi firarisi olduğu ve 17 suçtan arandığı ortaya çıktı. 2 kişinin Emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (Hürriyet)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.