SON DAKİKA
Hava Durumu

Pul biberli esrar sevkıyatı narkotikten kaçamadı!

Adana'da zehir tacirleri uyuşturucu sevkıyatı gerçekleştirmek üzere bol miktarda esrarı pul biber, kahve ve salçaya gizleyerek polisi atlata

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Pul biberli esrar sevkıyatı narkotikten kaçamadı!
Adana'da zehir tacirleri uyuşturucu sevkıyatı gerçekleştirmek üzere bol miktarda esrarı pul biber, kahve ve salçaya gizleyerek polisi atlatabileceklerini sandılar ama hassas burunlu narkotik köpeklerinden kaçamadılar.
Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İncirlik Park Alanı'nda uygulama yaparken bir araçtan şüphelenilmesi üzerine araç ekiplerce durduruldu. Devreye giren hassas burunlu detektör narkotik köpeği otomobilde arama yaptı. Köpek aracın bagaj kısmına tepki verdi. Polis burada yaptığı aramada kutuda mavi poşet içinde 2 kilo 800 gram esrar ele geçirdi. Polis poşeti açtığında hassas burunlu köpeğin esrar kokusunu almaması için poşete pul biberi, salça ve kahve konulduğunu tespit etti. Polis araçta bulunan V.A. (36), C.I. (40) ve Ş.M. (40) gözaltına alındı. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen 3 zanlı da tutuklandı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.