SON DAKİKA
Hava Durumu

Savcı tutuklama istedi!

Mudanya yolunda 8 yaşındaki Kutay Zengingönül’ün hayatını kaybettiği kazanın son duruşmasında, 280 promil alkol ve 200 km hızla araç kull

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2015 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Savcı tutuklama istedi!
Mudanya yolunda 8 yaşındaki Kutay Zengingönül’ün hayatını kaybettiği kazanın son duruşmasında, 280 promil alkol ve 200 km hızla araç kullanan Mehmet Kamil Özkan hakkında “bilinçli taksirle adam öldürmek” suçundan dolayı tutuklama istendi.

 

Yılmaz Zengingönül ve ailesinin bulunduğu araca 280 promil alkol ve 200 km hızla kullandığı aracıyla çarpan Mehmet Kamil Özkan’ın yargılanmasına devam edildi. 3 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle,  ailenin oğlu 8 yaşındaki Kutay Zengingönül yaşamını kaybetmişti. Savcılık, Kamil Özkan hakkında “bilinçli taksirle adam öldürmek” suçundan dolayı tutuklama istedi. Duruşmada, sanığın babası Ü. Özkan kısa süre baygınlık geçirirken 9 Temmuzda gerçekleştirilecek duruşmada karara varılması bekleniyor. 85/2 uyarınca yargılanan Özkan’ın 3- 22 yıl arası hapis cezası alacağı düşünülüyor.

OLAY GECESİ NELER YAŞANMIŞTI?

30.03.2014 günü 02:00’da yaşanan kazaya sebep olan M. K. Ö.’nün, Mudanya’da alkollü bir restoranda eşiyle tartıştıktan sonra ayrı araçlarla yola çıktığı öğrenildi. Aile ziyaretinden dönerken araçlarına arkadan 200 km hız ile çarpılan Emine Zengingönül, arabadan fırlayarak yakındaki toprak zemine düştü. Olay gecesini hatırlamayan Emine Zengingönül, halen çelik korse ile tedavi görüyor ve ailesi ile doktorların tavsiyelerine karşın psikolojik destek görmeyi reddediyor. Ailenin diğer oğlu 6 yaşındaki Eray Zengingönül, psikolojik destek görüyor ve ağabeyinin mezarında bulduğu beyaz bir taşla uyuyor. Olay gecesi oğlu Kutay’a tek başına ilk yardım yapan baba Yılmaz Zengingönül’ün fiziksel ve psikolojik tedavisi sürüyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.