SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit edilen astsubayın kanı yerde kalmadı

Bingöl’de geçtiğimiz yıl Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Sefa Kök’ü şehit eden teröristin Yona Dersim kod adlı Erol Ulucan o

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şehit edilen astsubayın kanı yerde kalmadı
Bingöl’de geçtiğimiz yıl Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Sefa Kök’ü şehit eden teröristin Yona Dersim kod adlı Erol Ulucan olduğu ve düzenlenen hava harekatıyla öldürüldüğü bildirildi. 
15 Ağustos tarihinde Bingöl'ün Adaklı ilçesi kırsalında üs bölgelerine saldırı hazırlığındaki 5 terörist düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirilmişti. Operasyonla ilgili valilik yeni bir detay paylaştı. 5 teröristin öldürüldüğü operasyonunun hatırlatıldığı açıklamada,"Hava harekatında etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensuplarından birisinin, 8 Eylül 2017 tarihinde Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Sefa Kök’ün şehit edilmesi ve 1 personelin yaralanması olayının faili olan sözde Çavreş Gücü sorumlusu Yona Dersim kod adlı Erol Ulucan isimli terörist olduğu tespit edilmiştir.Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir" denildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.