SON DAKİKA
Hava Durumu

Şiddet uyguladığı karısı öldürmüştü... Kızına tasma tasma takıp dolaştırmış!

Pendik'te kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldüren Betül Filiz, kocasının kızına tasma takıp gezd

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şiddet uyguladığı karısı öldürmüştü... Kızına tasma tasma takıp dolaştırmış!
Pendik'te kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldüren Betül Filiz, kocasının kızına tasma takıp gezdirdiğini iddia etti.

Öldürdüğü kocasının kendisine ve çocuklarına şiddet uyguladığını söyleyen Betül Filiz'e kayınpederi ve kayınvalidesi de destek verdi. Savcı da tahliyesini istedi ancak mahkeme kabul etmedi. Pendik'te çocuklarına şiddet uyguladığı için eşi Betül Filiz (34) tarafından öldürülen Sedat Filiz’in, köpeğinin ölümünden sorumlu tuttuğu kızını tasmayla gezdirdiği iddia edildi.


Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk celsesine, ‘haksız tahrik altında eşi kasten öldürmek’ten 24 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Betül Filiz şunları anlattı: “5 çocuğumuz var. Kocam bana ve çocuklarıma şiddet uyguluyordu. Ölümünden 2 ay önce eve pitbull cinsi bir köpek getirdi. 14 yaşındaki kızım A.’ya köpeği gezdirmesini söylemiş. Köpek tasmasından kurtulup yola fırlamış ve bir otomobil çarpınca ölmüş. Köpeğin tasmasını kızıma takıp sokaklarda gezdirmişti. Oğlum S.F.’nin üzerine soğuk su dökerek kemerle dövdü. O gün uyuşturucu içti. Av tüfeğini alıp çekyata uzandı. Uyanınca eylemde bulunmaması için başucundaki av tüfeğini almak isterken patladı” dedi.
Tahliye talebi
Sedat Filiz’in babası İsmail Filiz, şikâyetçi olmadığını belirterek, “Gelinim haklıdır. Oğlum, bize de kötü davranıyordu. Sizden ricam, beraatine karar verilmesidir” dedi. Anne Hatice Filiz de şöyle konuştu: “Biraz vicdanınız varsa gelinimi tahliye edin ve beraat verin.” Cumhuriyet Savcısı, sanığın tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti, Adli Tıp raporunun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. (Hürriyet)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.