SON DAKİKA
Hava Durumu

Şile'de can pazarı! Denize girmek yasaklandı...

Karadeniz'in dalgalı sahillerinden Şile'de yine can pazarı yaşandı. Serinlemek için denize giren kardeşlerden biri kayıp, diğer hastahanede

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2018 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2018 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şile'de can pazarı! Denize girmek yasaklandı...
Karadeniz'in dalgalı sahillerinden Şile'de yine can pazarı yaşandı. Serinlemek için denize giren kardeşlerden biri kayıp, diğer hastahanede.
Şile Ağva'da ailesiyle birlikte serinlemek için denize giren kardeşler girdikleri denizde dehşeti yaşadı. Sıcak havalardan bunalıp birlikte denize giren Kezban ve Elif kardeşler bir anda dalgalara kapılınca denizde can pazarı başladı. Kızlarının çırpındığını gören baba denize koştu, önce Kezban Kocalı'yı kıyaya çıkaran baba tekrar denize girerek kızı Elif'i çıkarmaya çalışıyordu. Bu sırada kardeşinin çığlıklarına dayanamayan Kezban, denize girerek kurtarma çalışmalarına yardım etmek istedi ancak dalgalar arasında gözden kayboldu. Dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda kaybolan Kezban Kocalı'dan hala haber alınamıyor. Şile Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Elif Kocalı'nın ise durumu iyi. Kaybolan Kezban Kocalı için arama kurtarma çalışmaları devam ederken Şile'de arka arkaya gelen boğulma haberleri dolayısıyla denize girmek yasaklandı, plaj boşaltıldı. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.