SON DAKİKA
Hava Durumu

Sır cinayetlerde flaş gelişme!

İzmir'in Torbalı ilçesinde biri doktor 2 kişiyi öldüren ve bir polisi yaralayan katil zanlısı yaralı olarak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sır cinayetlerde flaş gelişme!
Enver Y.'nin teslim olmadığı ve polisle çatışmaya girdiği öğrenildi. Çıkan çatışma sonucu Enver Y. ağır yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "Bu menfur cinayetleri en ağır şekilde kınıyorum. Konunun her boyutuyla bizzat takipçisi olacağım" dedi.

Cinayetlerin ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ve jandarma ekipleri, katil zanlısıyla bağlantılı olabilecekleri değerlendirilen iki şüpheliyi, Torbalı ilçesinde Ortaklar ve Atatürk mahallelerindeki iki adrese düzenledikleri operasyonla yakaladı. 

ZANLININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İzmir Torbalı’da 2 kişiyi öldüren 1 polisi de kafasından vurarak ağır yaralayan zanlının kimliği tespit edildi. Zanlı 1989 doğumlu Enver Y. olduğu öğrenildi. Zanlının daha önce de bir çok sabıkasının olduğu kısa süre önce “Yağma” suçundan hükümlü olduğu cezaevinden tahliye olduğu belirlendi.

Son dakika... İzmirdeki sır cinayetlerde flaş gelişme Katil zanlısı yakalandı


OTELE GİRERKEN KAPÜŞONUYLA YÜZÜNÜ GİZLEMEYE ÇALIŞMIŞ

İzmir Torbalı'da, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park ve Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'in tabancayla öldürmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, katil zanlısı olduğu belirlenen Enver Y.'nin, çifte cinayet sonrası gittiği, Yazıbaşı Mahallesi İzmir Caddesi'ndeki otelin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Enver Y.'nin, montunun kapüşonunu başına geçirerek, otele girdiği ve telaşlı olduğu görüldü. 

Enver Y.'nin, doğrudan resepsiyona yöneldiği ve bankoya parmaklarıyla vurarak, görevliyi çağırdığı anlar görüntülerde yer aldı. Enver Y.'nin, bir ara kapüşonunu çıkardığı; ancak güvenlik kamerasını fark edince tekrar başına geçirdiği anlar da görüntülere yansıdı. Görüntülerden Enver Y.'nin, otele saat 00.55'te giriş yaptığı belirlendi. Enver Y.'nin otele girişinden yaklaşık 15 dakika sonra da polislerin geldiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.