SON DAKİKA
Hava Durumu

Şirket muhasebecisinin arabasından 41 bin lira çaldılar!

Bursa'da bankadan çıkan şirket muhasebecisini takip eden soyguncular, camını kırdıkları araçtan yüklü miktardaki parayı çalarak kayıplara

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şirket muhasebecisinin arabasından 41 bin lira çaldılar!
Bursa'da bankadan çıkan şirket muhasebecisini takip eden soyguncular, camını kırdıkları araçtan yüklü miktardaki parayı çalarak kayıplara karıştı. Bursa'da son bir ayda benzer yöntemle 3 araç soyuldu.

Banka önü tuzağına takılan bu defa Sınav Koleji'nin muhasebecisi oldu. Beşevler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki banka şubesinden cuma günü öğle saatlerinde 41 bin lira çeken Hakan Sümer, Üçevler Mahallesi'ndeki özel okula dönerken yolda fotoğrafçıya uğradı. Dumlupınar Caddesi'ndeki fotoğrafçının dükkanına gitmek için Değirmen Sokağı'na aracı park eden Sümer, işini görmek için paraları araçta bırakarak ayrıldı. Banka şubesinden itibaren otomobili takip eden 2 soyguncu, park halindeki aracın camlarını kırıp, para dolu çantayı alarak kaçtı. Polis, eşkali belirlenen 2 soyguncuyu arıyor.

BİR AYDA 3 SOYGUN YAPILDI
Biri İnkaya Mahallesi'ndeki tarla satışı parası olmak üzere bir ay içerisinde 3 önemli soygun yapan banka tuzakçılarına bir türlü ulaşılamadı. Asayiş ekipleri, cuma günleri büyük sanayi kuruluşları ile özel firmaların yoğun işlem yaptığı banka şubelerinin civarında şüpheli araçları kontrol edecek. Firma muhasebecilerinin de yüklü miktardaki parayı yanlarından ayırmamaları, benzer soygun olaylarına karşı duyarlı olması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da mesaj sistemiyle uyarılacağı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.