SON DAKİKA
Hava Durumu

Şişli'de banka soygunu! Güvenlik görevlisine ateş açtılar

Şişli'de bir banka şubesini soymak isteyen kar maskeli soyguncular, kendilerini engellemek isteyen güvenlik görevlisine ateş açarak kaçtı.S

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2018 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2018 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şişli'de banka soygunu! Güvenlik görevlisine ateş açtılar
Şişli'de bir banka şubesini soymak isteyen kar maskeli soyguncular, kendilerini engellemek isteyen güvenlik görevlisine ateş açarak kaçtı.Soygunculardan birinin 25-30 yaşlarında olduğu ve elinde kırmızı bir poşetle kaçtığı iddia ediliyor.
Şişli'de bir banka şubesine gelen kar maskeli soyguncular kendilerini engellemek isteyen güvenlik görevlisine ateş açtı. Polis, çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. Şişli’de bulunan bir banka silahlı iki kişi tarafından soyuldu. İddialara göre, bankaya silahlı ve maskeli giren şüphelilere bankanın güvenlik görevlisi müdahale etti. Kaçarken ateş açan soyguncular güvenlik görevlisini yaraladı. Çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Kaçan zanlıların yakalanması için çalışmalara operasyon başlatıldı. Polise ile soyguncular arasında kovalamaca yaşandığı belirtiliyor. Soygunculardan birinin 25-30 yaşlarında olduğu ve elindeki kırmızı poşetle kaçtığı ifade ediliyor. (HT)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.