SON DAKİKA
Hava Durumu

Şok eden olay! Önce bıçakladı sonra yaşaması için suni teneffüs yaptı

Karaman'da meydana gelen ilginç olayda bir grup arasında kavga çıktı. Kavgada bir şahıs önce karşısındaki kişiyi bıçakladı sonra suni

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şok eden olay! Önce bıçakladı sonra yaşaması için suni teneffüs yaptı
Karaman'da meydana gelen ilginç olayda bir grup arasında kavga çıktı. Kavgada bir şahıs önce karşısındaki kişiyi bıçakladı sonra suni teneffüs yaparak kurtarmayı denedi.
İki grup arasında yol verme tartışmasının yaşandığı Karaman-Ereğli yolunda ilginç bir olay meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaraya dönmesiyle Yusuf Koçaker (22) ile Mehmet Sekmen(22) bıçaklarla bir birlerine saldırdı. Olayda Koçaker koltuk altına aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri Koçaker'e kalp masajı uygularken, kendisi de bıçakla yaralanan Sekmen, kendi bıçakladığı şahsa suni teneffüs yapıp, ambulansa bindirilmesine yardımcı oldu. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Koçaker, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli Sekmen ise tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.