SON DAKİKA
Hava Durumu

Talihsiz kaza! Otomobilin çarptığı temizlik işçisinin bacağı...

Aydın'da bir otomobil çöp kamyonuna arkadan çarpınca temizlik personeli Savaş Özben'in bacağı parçalanıp koptu. Hurdaya dönen araçta bu

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Talihsiz kaza! Otomobilin çarptığı temizlik işçisinin bacağı...
Aydın'da bir otomobil çöp kamyonuna arkadan çarpınca temizlik personeli Savaş Özben'in bacağı parçalanıp koptu. Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Taner Zirek ve yolcu Mehmet Uysal ise yaralandı.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde, otomobilin belediye temizlik kamyonuna arkadan çarpması sonucu bir işçini bacağı koptu, araçta bulunan iki kişi de yaralandı.
Kaza, saat 06.30 sıralarında İsabeyli Mahallesi Aydın-Denizli karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın istikametinden Denizli istikametine doğru seyir halinde olan Taner Zirek yönetimindeki 35 EB 8199 plakalı otomobil, Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait Harun D. idaresindeki 09 PG 820 plakalı çöp kamyonuna arkadan çarptı. Kazada temizlik işleri personeli Savaş Özben’in (33) sol bacağı parçalanarak koparken, hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Taner Zirek (18) ve yolcu Mehmet Uysal (22) ise yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sol bacağı kopan temizlik işleri personeli Savaş Özben ile otomobilde bulunan yolcu Mehmet Uysal’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. 147 promil alkollü olduğu öğrenilen çöp kamyonu şoförü Harun D. ise gözaltına alındı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.