SON DAKİKA
Hava Durumu

Tanığı öldürmek için 'pusuya yatan' çete çökertildi!

İstanbul'da mahkemede aleyhlerine tanıklık yapan kişiyi öldürmek için pusu kuran çete çöke

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2018 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2018 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tanığı öldürmek için 'pusuya yatan' çete çökertildi!

İstanbul'da mahkemede aleyhlerine tanıklık yapan kişiyi öldürmek için pusu kuran çete çökertildi. Zanlıların cep telefonlarından 'Pusudayız bekliyoruz' yazılı mesaj ve fotoğraflar çıkarken, gözaltına alınan 9 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İstanbul Sultangazi'de mahkemede kendi aleyhlerine tanıklık yapan 1 kişiyi öldürmek için pusu kuran 9 kişilik çete çökertildi. Operasyonda suçüstü yakalanan çete üyelerinin cep telefonlarında "Pusudayız bekliyoruz" yazılı mesaj ve resimler ele geçirildi. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, esnafı haraca bağlayan, silahlı yağma, yaralama, tehdit gibi birçok olaya karışan çeteyi takibe aldı. Çete üyelerinin, kendilerinden şikayetçi olan ve mahkemede tanıklık yapan bir kişinin ev ve işyerinin önünde pusuya yattığı tespit edildi. Hemen harekete geçen polis ekipleri, 9 kişilik çeteyi çökertti.



"PUSU ATTIK BEKLİYORUZ"
Polisin operasyonuyla suçüstü yakalanan çete üyelerinin cep telefonlarında "Pusu attık bekliyoruz" yazılı mesajlar ile tanığın ev ve iş yerinin fotoğrafları çıktı. Gözaltına alınan 9 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (HT)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.