SON DAKİKA
Hava Durumu

Tekstil fabrikasında kimyasal panik

Bursa’da bir tekstil firmasında kimyasal maddeden etkilenen 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Çok sayıda hastanın gelmesi üzerine Şevket Yılmaz

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2013 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2013 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tekstil fabrikasında kimyasal panik
Bursa’da bir tekstil firmasında kimyasal maddeden etkilenen 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Çok sayıda hastanın gelmesi üzerine Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil kısmı hastalara kapandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Ali Osman Sönmez Caddesi’nde meydana geldi. Fabrika elamanlarının çalıştığı sırada boyahanede çuval içinde bulunan kimyasal bir madde yere döküldü. Maddenin suyla karışmasıyla birlikte fabrikada faciadan dönüldü. Maddenin dumanından etkilenen vatandaşlar, durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda sağlık ekibi, dumandan etkilenen şahısları Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Hastaneye getirilenlerin sayısının 30'u bulması üzerine acil servis diğer hastalara kapandı. Hastanede geniş güvenlik önlemleri alınırken, doktor ve güvenlik elemanlarının maske taktığı görüldü. Olay yerine gelen sivil savunma NBC ekipleri kimyasal madde üzerinde incelemeler yaparken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.