SON DAKİKA
Hava Durumu

Traktörün Altında Kalan Kardeşini Kurtardı

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Deydinler köyünde traktör devrildi. Kazadan yara almadan kurtulan bir genç, yaralı ağabeyini araçtan çı

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2013 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2013 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Traktörün Altında Kalan Kardeşini Kurtardı
Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Deydinler köyünde traktör devrildi. Kazadan yara almadan kurtulan bir genç, yaralı ağabeyini araçtan çıkarmayı başardı.


İnegöl'e bağlı Deydinler köyünde ikamet eden 21 yaşındaki Ersin Eren, kardeşi Hüseyin Eren ile birlikte 16 KBZ 02 plakalı traktörle kendilerine ait meyve bahçesine gittiler. Meyve bahçesine hasat yapmak için giren Ersin Eren’in yönetimindeki traktör, engebeli arazi nedeniyle dengesini kaybederek ters döndü. Traktör devrilirken üzerinden fırlayan ve yumuşak toprağın üzerine düşen Hüseyin Eren, ters dönen traktörün altında kalan ağabeyini kurtarmak için yoğun bir çalışma sergiledi. Traktörün altında kalan Ersin Eren, kardeşinin yardımı ile sıkıştığı yerden kurtuldu. Özel araçla köy meydanına getirilen yaralı sürücü Ersin Eren, 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.