SON DAKİKA
Hava Durumu

Üniversite Öğrencisi, Taraf Olmadığı Kavgada Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü

Bursa’da 23 yaşındaki üniversite öğrencisi tarafı olmadığı kavgada kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Tokat atma meselesi yüzünden ba

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2013 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2013 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Üniversite Öğrencisi, Taraf Olmadığı Kavgada Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü
Bursa’da 23 yaşındaki üniversite öğrencisi tarafı olmadığı kavgada kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Tokat atma meselesi yüzünden başlayan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. 


Olay dün gece 23:00 sıralarında, merkez Yıldırım İlçesi Bağlaraltı Mahallesi’nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, S.Ö. yeğeni ile kavga eden bir kişiye tokat attı. Bunu hazmedemeyen genç, durumu akrabalarına bildirince kavga büyüdü. Gençler arasında çıkan tartışmaya ailelerin de dahil olmasıyla büyüyen kavgada hayatını kaybeden üniversiteli gencin, durumu ağır olan iki arkadaşı  birlikte teravih namazı için ezanın okunmasını beklerken bıçaklandığı ortaya çıktı. Polis, zanlıları yakalamak için operasyonlarını sürdürürken, ölen genç toprağa verildi.
Çukurova Üniversitesi Tarih Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Kalkan’ın kavga eden taraflarla bir alakası olmadığı ortaya çıktı.
Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Kalkan’ın cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Bu arada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sabri Ö. ve Adem Ö.’nün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis, bir kişinin ölümüne 2 kişinin de ağır yaralanmasına sebep olmakla suçlanan saldırganların belirlenmesi için tahkikatını derinleştiriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.