SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de kadın cinayeti…

Yenişehir’de eşinden 4 aydır ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Emrah Yavuz, çocuğunu görmek için gittiği evde ta

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2018 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2018 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yenişehir'de kadın cinayeti…
Yenişehir’de eşinden 4 aydır ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Emrah Yavuz, çocuğunu görmek için gittiği evde tartıştığı eşini bıçakla kalbinden yaraladı. Hastaneye kaldırılan genç kadın kurtarılamadı.
Yenişehir’deki korkunç olay  saat 15:00 sıralarında meydana geldi. Gazeteci Nihat Bıçak’ın haberine göre, Emrah Yavuz, Bursa’dan Yenişehir 100. Yıl Mahallesi’nde yaşayan çocuğunu görmeye gitti. Görüşme öncesi Emrah Yavuz ile 28 yaşındaki eşi Belma Yavuz arasında tartışma çıktı. Karı koca arasındaki tartışma kavgaya dönüşürken Emrah Yavuz ayrı yaşadığı karısını ekmek bıçağıyla kalbinden yaraladı. Ağır yaralanan genç kadın ve Yenişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşini öldüren ve kendi de kolundan hafif şekilde yaralanan koca Emrah Yavuz, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (yenisehrim.com)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.