SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti artık sahayı boş bırakmıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 26.03.2021 20:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.03.2021 20:47

Bursa’da son bir yıldır CHP ve İP, boş sahada algı operasyonları ile gündem belirleme çabasına girmişti. Bir çoğu dayanaksız. 
Eksik ya da yanlış bilgilerle sadece algıya yönelik şovlarla siyaset yapmaya çalışan Millet İttifakı’nın iki partisi artık o sahayı boş bulamayacak gibi görünüyor. 
AK Parti İl Başkanlığı’nda görevi Ayhan Salman’dan devralan Davut Gürkan, kendi tarzını ve heyecanını sahaya yansıtmaya daha ilk günden itibaren başlarken,
Meydanın boş olmadığını da her adımda gösteriyor. 
Öncelikle AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde gençlerle birlikte gençlik kollarından bir genç gibi heyecanla AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sloganları attığı videoyu sosyal medyada görmüşsünüzdür. 
O heyecanı sahaya da yansıtacağını her adımında gösteriyor. 
Şimdiye kadar teşkilatlara yönelik yaptığı çalışmaları artık Bursa’ya ve kent siyasetine yansıtacak görüntüsünü veriyor. 
Özellikle algı operasyonlarına artık geçit vermiyor. Anında müdahale ederek cevabını veriyor ve istismara fırsat bırakmıyor.
Dünde öyle oldu. CHP’li belediyelerin hazırladığı kozmetikli şovu yaptığı açıklamalarla boşa çıkardı. 
Üç tane şatafatlı törenle gizlenmek istenenleri bir bir sıraladı. Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptırılmak istenen algı operasyonlarını parçaladı.  
Bursa’da muhalefet,  bulduğu o boş sahayı artık o kadar kolay kullanamayacaklar.

Karşılarında artık algı operasyonlarına müsaade etmeyen, heyecanını sahaya yansıtan, kararlı dik duruşu olan bir il başkanı var. 


Dahası bugüne kadar gazeteciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve bir - iki belediye meclis üyesinin eleştirilerini gören CHP belediyeleri ile Millet ittifakının iki partisi kurumsal olarak AK Parti’yi karşılarında bulacak. 
Bursa’da siyaset anlayacağınız daha yeni başlıyor. 

Kılıçdaroğlu’nu komik duruma düşürdüler…


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Bursa’da 3 CHP’li belediyenin programlarına katıldı. Ve ne kadar trajik durumdur ki bu belediyeler nerede başarısız performans sergiliyorsa, orada Kılıçdaroğlu’nu o konuyla ilgili konuşturarak komik duruma düşürdüler. 
Mesela Nilüfer’de yeşil alanlarla ilgili övgüler yağdırdı Kılıçdaroğlu. Oysa bütün Bursa biliyor ki Nilüfer’de yeşil alanlar, parklara CHP eliyle rant çeteleri çöküyor. 


Bakın ne dedi Kılıçdaroğlu, “ Nilüfer'i biliyoruz. Bursa'nın her tarafı neden Nilüfer gibi olmasın?


Aman derim arkadaş sakın ha olmasın. Nilüfer gibi olmasın.
Mesela Kılıçdaroğlu,Neden her tarafında parklar, yeşillikler, her mahallesinde böyle güzel kreşler, huzurevleri, engelliler için bir yer olmasın?” dedi ama bir hafta önce CHP’li Mudanya Belediyesi’nin yaşlı bakımevi mühürlediğini bilmiyordu. 
Ve kendi belediye meclislerinde kendi meclis üyelerine irade kullanma özgürlüğü vermeyen CHP’nin genel başkanı, "El kaldırıp indirmeyle değil vicdani kanaatine göre el kaldırıp indirecek milletvekilleri. Orada 600 kişi görev yapıyor ama hiçbir zaman demokrasilerde vesayeti kabul etmiyoruz” diyebildi. Kemal bey Bursa’da konuştu ama Bursa’da olup bitenden tek haberinin olmadığını gösterdi. 


Keşke yanından ayırmadığı Lale Karabıyık anlatsaydı kendisine.

Genel başkanı ofsayta düşürmeseydi. 


.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.