SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Mudanya'da flaş atama!

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2019 21:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2019 21:20
AK Parti Mudanya Kadın Kolları Başkanı Neslihan İşbilen Erdeniz, bir süre önce eşinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ve mafya benzetmesi yaptığı twitleri ortaya çıkınca bu görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

Erdeniz’in istifasının ardından Mudanya AK Parti Kadın Kolları başkanlığı için birçok isim geçti. Kimin atanacağı haftalardır merakla bekleniyordu.

O atama dün gerçekleşti ve sürpriz bir şekilde kadın kolları başkanlığına Gülcan Adaklı atandı.



Emekli yarbay eşi olan ve üniversite mezunu olan Adaklı, donanımıyla koltuğu doldurabilecek bir isim. İsabetli bir atama olduğunu söyleyebiliriz.

Bir yıl önce Türkiye’nin en genç kadın ilçe başkanı olan İnci Söğütlü’nün ilçe başkanlığına atanmasının ardından Mudanya’da belli isimler üzerinden siyaset yapma geleneğini geride bırakan AK Parti, şimdi siyasete yeni isimler kazandırma çabası içinde.

Yapılan atama da bu anlamda önemli bir mesaj niteliğinde. Koltuk boşaldıktan sonra birçok isim geçti. Birçok kulis ortalarda dolaştı. Ancak o isimlerden hiçbiri kadın kolları başkanlığı için tercih edilmemiş oldu bu atamayla birlikte.

Mudanya’da diğer ilçelere göre daha fazla enerji harcaması gereken AK Parti’nin artık doğru adımlarla hedefe yürümek istediği çok açık. Yapılan atama bu açıdan da değerli.

Öyle görünüyor ki bundan sonraki süreçte de AK Parti’nin gerek Bursa gerekse Mudanya’da daha sağlam adımlar atacak ve milletin gönlüne girecek, oturduğu koltuğu hak edecek isimlerle yol yürüyecek. Hayırlı olsun.

Bu arada Mustafakemalpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak Derya Balcıoğlu, Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak Nurdan Titis’in atandığını da ekleyelim.

Savaş Türk’ün bayramıdır!

Bir millet ki binlerce yıldır insanlığı yaşatmak için savaşıyor. Bir millet ki vatan bildiği toprakları evlatlarının kanlarıyla sulayarak yaşatıyor.

Dünya da böyle bir millet başka da hiç olmadı. Türkiye, Fırat’ın doğusuna terör devletinin kafasını kopartmak için operasyona hazırlanıyor. Mehmetlerimiz kızıl elmaya doğru yol alıyor. Gecenin bir yarısı, halk sokaklarda. Operasyona giden askerlerine moral veriyor. Böyle bir millet, böyle bir ordu dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Ne kadar gurur duysak azdır.



Ve bir kez daha İstiklal Marşı’nın her satırının her harfinin boşuna yazılmadığını ispat ediyor dosta düşmana. Bir kez daha haykırıyor dünyaya Savaş Türk’ün bayramıdır…

Askeriyle omuz omuza, evlatlarını düğüne gönderir gibi gönderen bir milleti yenmenin imkânsız olduğunu bir kez daha görecekler. Sefer bizim zafer Allah’ındır…

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.