SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti ve Alinur Başkan…

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2020 20:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 20:33

Dün AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman 10 milletvekili ve belediye başkanlarıyla birlikte “Bursayadeğer” ismini verdiği bir basın toplantısı düzenledi. Son 1-5 yılda Bursa’ya yapılan 31.5 milyarlık yatırımları anlattı. 
Yine yapılacak hizmetler konusunda ve yatırımlar hakkında gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş gerekse milletvekilleri güzel haberler verdi. 
Öncelikle Bursa çok özel çok güzel ve çok önemli bir kent. Dolayısıyla ne yapsanız fazlasını hak eden bir şehir. O nedenle ne yaparsanız yapın eksik görünecek, dahası istenecektir. 
Bursa Ak Parti iktidarında gerçek anlamıyla çağ atlamış bir şehir. Çevre yolu olmayan, sağlıktan eğitime her alanda buhranlar yaşayan bir kentti AK Parti öncesinde. Sonrasında yaşanan anlayış ve bakış açısı devrimi her şeyi değiştirdi. 
Okullar, hastaneler, raylı sistemler başta olmak üzere yapılan yatırımlar zamanla sıradan yatırımlar haline geldi. Oysa bir hastane için 20 yıl çabaladı Bursa. Bugün Yüksek İhtisas Hastanesi için defalarca plan proje yapıldı ancak sonuç alınamadı. Oysa AK Parti döneminde onlarcası şehre kazandırıldı. 
Şimdi Bursa bir kez daha önemli yatırımların önemli hizmetlerin ardı ardına gerçekleşeceği bir döneme giriyor.
 İki yıldır gerek il başkanlığı gerekse milletvekilleriyle de koordineli olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, o yatırım ve projeler için çalışıyor gecesini gündüzüne katıyor. 
Türkiye genelinde tüm belediye başkanlarını şöyle bir taradığınızda Alinur Aktaş’ın gerek yapısı gerekse gayreti ile ilk sıralarda yer alacağını görürsünüz. Kente bir şeyler katmak için canını dişine kattığını görüyoruz zaten. 
İşte o Alinur Aktaş, bu gayreti nedeniyle başta muhalefet partileri olmak üzere belli bir kesimin uykularını kaçırıyor. O nedenle de karşısında ciddi bir yıpratma grubu oluşmuş durumda. Üstelik ahlaksızca saldırıyorlar. Birileri sürekli bel altı vuruyor. Çirkinleştikçe çirkinleşiyor. 
Utanmadan arlanmadan hayasızca iftira atarak sözüm ona Alinur Aktaş’ı yıpratıyorlar. Lağımlara sığmayan içlerindeki pislikler dışa vuruyor. Çamur atmak için fırsat kolluyorlar. 
Oysa bu kentin belediye başkanı bu şehre başka ne katabilirim derdinde ve gayretinde. Birileri profesyonel ekipler oluşturuyor Aktaş’a saldırmak onu yıpratmak için, yalan merkezlerine kaynaklar aktarılıyor. Fitneciler el altından besleniyor. 
Ancak bu kentin belediye başkanının halk nazarında sevgisi giderek artıyor. Sokakta milletin yanında milletle beraber olan Aktaş’a millet te gereken ilgiyi gösteriyor. 
Birileri Aktaş’sız bir Bursa hayal etse de birileri bunun için el altından çaba sarf etse de Aktaş, çalışkanlığı, gecesini gündüzüne katması, canla başla işine sarılmasıyla bunları bir kenara itiyor. 
Gerek milletvekilleri gerekse İl Başkanı Ayhan Salman’ın da desteği ile Bursa Aktaş’ın bu gayretleri sonrasında önemli yatırımlarla buluşmaya başlıyor. Bir kez daha altını çizelim Alinur Aktaş dönemi asıl şimdi başlıyor. 
Bunu da hep birlikte önümüzdeki dönemde izleyeceğiz. Bursa’nın bir kez daha büyük değişimine şahit olacağız. 
Bursa’ya yakışan belediye başkanını aynı samimiyetle desteklemek ve hizmet etmesi için ona güç vermektir. Geriye aç kalmış 3-5 tetikçi müptezelin utanç veren ahlaksız saldırıları kalıyor ki, onlar da kısa bir süre sonra zaten hak ettikleri çöplüğe gönderilmiş olurlar…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.