SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti yüz vermedikçe öfke nöbetleri artıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 29.09.2021 19:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.09.2021 19:51

Algı ajanları ve bir takım rant çetelerinin ölüm kalım meselesi olarak baktıkları Bursa’da siyasetin dizaynına yönelik çabaları sonuç vermedikçe öfke nöbetleri sıklaşıyor. Her gün yeni bir fitne ile ortaya çıkmalarına rağmen, milletin nazarında bir itibarları olmadığı için sonuca ulaşamıyorlar.
Dert çok belli. Rant ve güç devşirmelerine müsaade edilmiyor. Bunu siyaseten sağlayamadıkları için AK Parti’nin içine nifak sokarak yapmaya, bozgundan nemalanmaya çalışıyorlar ancak olmuyor.


Son dönemde doğrudan Efkan Ala Bey’i hedef alamadıkları için İl Başkanı Davut Gürkan üzerinden operasyon çekmeye kalkıyorlar. 
Umutlarını bağladıkları CHP, kendi üyesinin delegesinin önüne çıkmamak için kaç yıldır örgüt toplantısı bile yapamıyor. Dahası kongrelerini erteliyor ama algı ajanı at sinekleri bunları görmüyor bile. 
AK Parti her zaman olduğu gibi bugün de Bursa’da en öndeki parti ve seçimi kazanmaya en yakın parti. Bunu bildikleri için algıyla vatandaşın aklını çelmek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. 
AK Parti’den rant sağlayamadığı için mazlum AK Partili tiyatrosu yapan birkaç algı ajanı ile kimin eşeğine binerse onun düdüğünü çalan iki üç at sineği ağızbirliği ederek AK Parti İl Danışma toplantısını ağızlarına dolamış durumdalar. 
Sevsinler sizin derin siyasi analizlerinizi. AK Parti ilçelerin ardından İl Danışma Toplantısı’nı yapıyor. En üst düzeyde temsil sağlanıyor. 
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala Bey toplantıda. Milletvekilleri orada. Eksik arasan bulamıyorsun. 
 AK Parti kurumsal hareket eden bir parti. İl Danışmada kimlerin konuşacağı daha önceden belli. Vay efendim milletvekili neden konuşmamış, eski bakan neden konuşmamış. 
Hele hele at sineklerinden biri algıyı o kadar ileriye götürmüş ki, bir önceki İl Başkanı Ayhan Salman’ın MKYK üyesi olduğunu es geçip, ‘görevden alınmış il başkanı konuştu’ diye rezil bir algının altına imza atıyor. 
Marmara Koordinatörü konuşmuş da eskimiş bakan neden konuşmamış. Milletvekilleri konuşmamışmış da onlar dışlanıyormuş vs vs gibi sığ oyunlar sığ algılar. 
Bunların üst aklına söylenecek tek bir söz var. Daha iyi oyuncular sürün sahaya. Bunlardan ancak komedyen olur. 
Bu kafayla daha çok öfke nöbetlerine tutulur, daha çok duvarları tekmelersiniz. CHP’nin adayının yanında saf tutup, güzellemeler yaparken güya AK Partili seçmeni manipüle edecek komiklikler yaparak sonuç almak mümkün değil. 
Şimdi bu amatör piyes oyuncularına iki lafım var. CHP İl Başkanı seçildiği günden beri örgüt toplantısı yapmadı. Oysa CHP üyeleri içini dökmek için örgüt toplantısı bekliyor. Buyurun iki kelam da onlar için edin. 
AK Partili isimlerin kanatlarının altında AK Parti’ye yürüyerek ne kendinizi ne de oyun dışında kalan isimleri bir yere taşıyamazsınız. CHP’lilerin nazarında da pek itibarınız olduğu söylenemez ama…
Mazi kalbimde bir yaradır’ şarkısını söylemeye devam…

 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.