SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti’yi yıkma planı!

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2020 20:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 20:39

Bursa’da herkesin malumu olan rant çetelerinin iki yıldır sürdürdüğü Bursa’da AK Parti’yi bitirme planı, artık açık açık tüm gün kurgulanan onlarca yalan iftira dolu haberlerle ve girişimlerle sürdürülüyor.

Yalanları her defasında suratlarına vurulmasına rağmen arsızca ve kanlarının son damlasına kadar bu mücadeleyi sürdürüyorlar. AK Parti ve mevcut yönetimleriyle rant hesaplarının ve Bursa’ya çökebilmelerinin gerçekleşmesine imkan olmadığını gören şer ittifakı, hiçbir değer bırakmadan Bursa’ya Bursalıya daha ilerisi milletimize saldırıyor.

AKIL ALMAZ BİR İTTİFAK

En soldan en sağa hesap içinde olan görüntüde benzemez özde ise birbirlerinin laciverti olan bu yapı net olarak AK Parti’yi ve dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almaktan çekinmiyor.  Ellerindeki sermaye gücüne ve devlet içindeki destekçilerine daha doğrusu ekipten elemanlarına güvenerek her gün daha da küstah bir şekilde saldırıyorlar. AK Parti Bursa yönetimlinin ve Büyükşehir Belediyesi’nin belli sınırlarda kalması bir eksiklik olarak gören ve buradan bel altı vuran bu çete, aklını bir kenara bırakmış çıldırmış bir şekilde yürüyor.

ANKARA TAKİP EDİYOR

Oysa gerçekleri Bursalı da AK Parti Genel Merkezi de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi de net bir şekilde görüyor. AK Parti Genel Merkezi bir avuç rantçının oluşturduğu bir çeteye Bursa’yı teslim edecek değil. Bunun farkında olan bu şuursuz tayfa intikam almaya, bedel ödetmeye kalkıyor.  Cumhur İttifakı ile Türkiye bir dünya devletine dönüşürken, ellerinden rantının kayıp gittiğini. Milletin hakkını artık o kadar yiyemeyeceklerini biliyor ve o nedenle her gün daha fazla saldırganlaşıyorlar.

KURULAN OYUN BELLİ

Bugün Türkiye’nin en temiz, en dürüst, en şaibesiz ve en çalışkan belediye başkanları sıralamasında açık ara önde olan Alinur Aktaş’a her gün başka bir iftira ve yalanla saldıran rantçıların taşeron kalemleri, yalan ve iftiraları her deşifre olduğunda daha da arsız bir şekilde rezilliklerini sürdürüyorlar. Bursa’da kurulan oyun belli. Ya Mustafalar yarışacak bir sonraki seçimde ya AK Parti ve Cumhur İttifakı kaybetsin diye ne gerekiyorsa yapılacak. Mustafalara dikkat. Her ikisi de sermaye ve rant kesiminin yakın dostu ahbabı. Hangisi gelirse gelsin rant çeteleri, çıkar grupları ve Bursa’ya çökmek isteyen bu şer cephesinin isteklerini geri çevirmeyecek. Ya da en azından bu kurguyu hazırlayanlar böyle düşünüyor.

BURSA’NIN FERASETİ YETER

Siz bakmayın Bursa’daki suskunluğa. Bursalı ne olduğunu, kimlerin ne fırıldak çevirdiğini gayet iyi biliyor. Bazen suskunluk verilen en sert cevaptır. İstanbul’u görevde daha birinci yılında 50 yıl geriye götüren Ekrem İmamoğlu’nun parlatan ve ona methiyeler düzen düzenbazlar Alinur Aktaş’a iki tane yakın çalışma arkadaşının ataması nedeniyle linç girişiminde bulunuyorlar. Oysa bu rezillerin arkasında durdukları isimler eş dost akraba ne varsa usulsüz kanunsuz bir şekilde belediyeleri dolduruyor çıt yok. Bel altı yalan iftira ile saat başı AK Parti ve Cumhur ittifakına saldıran bir başkası sırf zarfın arasına istediği parayı sıkıştırmadılar diye rezilliklerine rezillik ekliyor. Ayar veriyor ahkam kesiyor. Diğer kanalizasyon faresini ise konuşmaya bile gerek yok. Din adamı kisvesi altında Milletin olan Karabaşı Veli Tekkesi’ne çöken naylon faturacı sahte şeyh ve müritleri de oyunun önemli parçalarından biri. AK Parti’yi, il yönetimini, milletvekillerini ve belediye başkanlarını hedef alan bu tayfa, utanmadan sıkılmadan sosyal medyada tag açarak içlerindeki pisliği kusuyorlar. Organize bir şekilde gecenin bir vakti Twitter’da bu rezil planlarını trend topic yapmak için çaba harcayan ve türlü iftiralarla yürüyen güruh, bir yandan Mevlevilik gibi önemli bir akımın temsilcisi olduğunu ileri sürerken bir yandan siyaseti dizayn etmeye çalışan büyük kumpasın bir ayağı olarak faaliyet gösteriyor.

 GÖZLERİ DEVA’DA!

AK Parti’nin yıllarca sırtından geçinen bir takım isimler ise partinin sahibi sayarak kendilerini her şeye kendilerinin karar vereceğini sanıyorlardı. Öyle olmayınca hemen saldırıya geçtiler. Malum önümüzdeki günlerde bu kopukların büyük bir kısmı DEVA’ya geçmek için bekliyorlar. Giderken de he kadar zarar verirsek kardır diyerek saldırıyorlar. Ha DEVA bunları alacak mı bilmiyoruz.  Kimlerden bahsettiğimiz hepiniz anladınız. Önümüzdeki günlerde daha ayrıntıyı bilgilerle devam edeceğiz. Ankara’da anlaşılan şirketler, İstanbul’dan getirilen ekipler, içerde iş tutanlar. Hepsini ve daha fazlasını duyacaksınız.

SALMAN RESTİ ÇEKTİ

Kumpas çetesinin iftira kumpanyasının aylardır sürdürdüğü rezil kampanyaya onları muhatap almayarak bugüne kadar cevap vermeyen AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, insanlara karşı haysiyet cellatlığı yapan, iftira ve yalan bayrağına sarılan bel altı vuran rant çetesinin sözde basın ayağındaki şarlatanlara isimlerini vermeden sert çıktı. Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’a konuşan Ayhan Salman, yapılmak istenen çirkin algı operasyonundaki kullanılan yalanları bir bir ortaya koyarak, “Biz teşkilatlar olarak hem halkın sorunlarına eğiliyoruz hem de 1 milyon yeni üye hedefinde üzerimize düşeni yapıyoruz. Bursa olarak çok sayıda yeni üye kaydettik. Tek tek ilçeleri geziyoruz. Her gittiğimiz yerde halkın müthiş ilgisiyle karşılaşıyoruz. Sahadaki durumu oylarımızın yükseldiğini ortaya koyan anketler de gösteriyor zaten. Biz Cumhurbaşkanı'nın yol arkadaşları olarak gece, gündüz millete faydalı olmaya çalışırken, birilerinin bizi farklı mecralara çekme çabaları ve algı operasyonları sonuç vermez. Buradan onlara ekmek çıkmaz."

“GERÇEK GAZETECİLER TEPKİ VERMELİ”

Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Başkanı, Bursa milletvekilleri başta olmak üzere AK Parti’ye yönelen bu fitne ve rezil saldırılar konusunda tepkisini üst perdeden gösteren Salman, özellikle sosyal medyadan, kendilerine hakaret eden, belden aşağı vuranlara karşı gerçek gazetecileri bu yapıya karşı tavır almaya çağırdı: "Sosyal medyadan gazeteci görüntüsü altında insanları rencide eden, hakaret eden, belden aşağı vuran, algı operasyonları yapan kişilere, gerçek gazetecilerin tavır almasını bekliyoruz.”

DERT ÜZÜM YEMEK DEĞİL

Bursa’da kendi erklerinin kendi hakimiyetlerinin sürmesini isteyen bir takım rant çetelerinin el ele vererek kurdukları çirkin koalisyon topyekün AK Parti’yi hedef alıyor. CHP çok istemesine rağmen Bursa’yı alamamanın derin hayal kırıklığını hala atamaması, Mustafa Bozbey üzerinden kurulan rant düzeninin devam edeceğini beklerken bir anda karanlığa gömülen bir kesiminde onlara ayak uydurması ortaya çirkin bir oyun çıkardı. Kurulan büyük oyun içinde her kesimden rant odaklarının olması da bu yüzden. İşte AK Parti ve en yetkili isimlerinin hedef alınması ve yıpratılabildiği kadar yıpratılması için kuralsız saldırıların nedeni de bundan.

 BU OYUNU KİMSE YUTMUYOR

Aylardır hatta yıllardır sürdürülen bu oyundan bu çeteler şimdiye kadar bir sonuç alamadılar. Üstelik tankları ve toplarıyla saldırmalarına karşın muhatap alınmamaları sinirlerini iyice bozmuş durumda. Sahaya sürdükleri şarlatanlar sonuç alamadıkça daha da çirkefleşip daha da çok rezilliğe imza atmaktan geri kalmıyorlar. Bugün işlerine gelmeyen, biat etmeyen her kesimi hedef alıyorlar. Siyasette bürokraside ya da iş dünyasında kim olursa olsun ağır bir saldırının hedefi yapıyorlar. Ancak gerek Ankara gerek Bursa ve millet bu rezil oyunları yutmuyor. Herkes işin farkında. Hedef alınan isimlerin görevlerini tam anlamıyla yaptığını görmemek için kör olmak ya da bu rant çetelerinin esiri olmak gerekiyor. Bugün gerek belediye başkanı gerekse il yönetimi ve milletvekilleri Türkiye geneline bakıldığında ortalama üstünde bir başarıya sahip. Bugün özellikle CHP’nin elindeki illerde yaşanan skandallardın bir teki bile Bursa’da yaşanmıyor. Bursa alması gereken hizmeti azami oranda alıyor. Tartışmadan amasız lakinsiz işler yürüyor. Eksikler her zaman olacak ancak gelinen noktada Bursa, tartışmasız şekilde AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözbebeği durumunda. Bursa bugün hedef tahtasına oturtulan o isimlerin gayretleri ve mücadelesi ile bu duruma geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.