SON DAKİKA
Hava Durumu

Aktaş'ın davetiyle Mehmetçik için dua

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2019 21:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 21:20
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün sabah Ulucami’ye davet ettiği Bursalılarla birlikte önce Mehmetçik için dua etti ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Aktaş’ın daveti üzerine sabah namazına Ulucami’ye akın eden Bursalılar,  600 yıllık Ulucami’den bu kez Suriye’deki Mehmetçik için zafer nidâlarını yükseltti. Sabah namazında sınır ötesindeki Mehmetçik için dualar edilirken, Mehmetçiğin burnunun bile kanamadan yurda dönmesi ve terör sorununun tamamen ortadan kalkması dilendi.



MİLLETLE BERABER MİLLETİN YANINDA

Büyükşehir Belediyesi tarafından namaz çıkısında vatandaşlara simit, zeytin, peynir, çay ve çorba ikramları yapılırken, Mehmetçiğe moral desteği için yapılan sabah namazı bulunmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz birlikte katıldı. Başkan Aktaş ve Yılmaz, namazın ardından standın arkasına geçip, vatandaşlara kahvaltılık ikram etti.



Burada bir de açıklama yaparak, Mehmetçiğe moral desteği vermek amacıyla böyle bir faaliyete imza attıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye’nin güçlü ve kudretli bir devlet olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin geleceği, bölgenin huzuru ve Suriye’deki mazlum halkların selameti için Barış Pınarı operasyonunda mücadele eden askerlere muvaffakiyetler dileyen Başkan Aktaş, “İnşallah bu operasyon burunları bile kanamadan terörün sonlanması adına başarılı olur ve bizler askerlerimizi tekrar kucaklarız, bölgemiz tekrar huzur iklimine dönüşür. 83 milyonun yüreği onlarla beraber. Bugün biz de Ulucami’de halkımızla buluştuk. Fetih suresi okundu, kuranlar okundu, samimi yüreklerle dualar edildi. Asla hiçbir milletin namusunda, ırzından, bayrağında, toprağında gözü olmamış bir millet olarak, sadece ve sadece bizim ülkemizi, huzurumuzu ve ekonomimizi karıştırmak isteyen ve ona yönelik yapılan hesapları bertaraf etmek için yapılan bu operasyonda askerimize, komutanlarımıza ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Bursa böyle bir başkana sahip olduğu için gurur duymalı…

Konser işini bir kenara bıraksak!

Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşam hakkına saldıran eşkıyalara karşı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyine yönelik başlattığı “Barış Pınarı Harekâtı” büyük bir başarıyla devam ediyor.

Tarihte olduğu gibi bugün de yarında Türk milletinin ordusu zafer destanları yazmaya devam edecek bundan hiç şüphemiz yok.



Evlatlarımız vatanı tehdit eden gözü dönmüş katiller sürüsünü temizlerken, özellikle belediyelerin gerçekleştirdiği konser ve benzeri etkinlikler gerçekten ayıp oluyor.

Her ne kadar orada harekât devam ederken Türkiye’de yaşam devam etse de evlatlarımız operasyon düzenlerken burada eğlenmenin çok doğru olmadığını düşünüyoruz.

Belediyeler başta olmak üzere tüm ülkedeki kuruluşlar bu konser, festival vs gibi işleri bir kenara bırakıp, onun yerine bu kaynakları operasyon bölgesine yönelik ihtiyaçlar için kullansa çok daha güzel olmaz mı?

Bugün hep birlikte tüm imkânlarımızla kahraman ordumuzun yanında olmak, tek yürek hareket etmek, operasyon yapan evlatlarımıza destek olma günü değil mi?

Yok sayın gitsin…

Hazır iş konser festival işlerinden açılmışken…

Sosyal medyada bir kısım şarkısı artist tayfasını büyük tepki var.

Kaz dağları için kaidelerini yırtan, Gezi kalkışmasında en önde yürüyen, devleti ve milleti hedef alan her organizasyonda başı çeken bu tiplerin Mehmetçik operasyon yaparken ortada görünmemeleri tepki çekiyor.

Bu tipler için yapılacak en güzel şey yok saymaktır. Gitmeyen konserine, izlemeyin filmini, bakmayın oynadıkları dizilere…

Dahası yolda görürseniz tükürün yüzlerine…



Bunlar da yetmez…

Kamu kurumları, belediyeler organizasyon yaparken bunları yok saysın. Bunları davet edip milletin parasını aktarmasın…

Filmlerine dizilerine kimse sponsor olmasın.

Milletten yana devletinden yapa olmayan kıçı kırıp popçuyu, aktristi kim ne yapsın…

Bu söylediklerin milyon dolarlık topçular için de geçerli.

Bir tanesinin sesi çıkmıyor.

Ülkenin ayağa kalkması tek ses olması gereken dönemlerde ülkenin kaymağını yiyenler sırra kadem basıyor.

Bu utanmazlara en güzel ceza yok saymaktır. Yok sayın gitsin…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.