SON DAKİKA
Hava Durumu

60 yaşındaki engelli vatandaşa ATV hediye etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 60 yaşındaki engelli vatandaşa ATV aracı hediye etti.  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
60 yaşındaki engelli vatandaşa ATV hediye etti
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 60 yaşındaki engelli vatandaşa ATV aracı hediye etti. 

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi ikamet eden 60 yaşında engelli Saadettin Eşsiz’e ATV aracı hediye ederek umutlarına umut kattı. Doğan, kendisinden araç talep eden engelli bir vatandaşın engelini bir nebze de olsa ortan kaldırmanın ve onu hayata biraz daha fazla tutunmasını sağlamanın mutluğu içerisinde olduklarını belirterek “Yüzde 80 engelli olmasına rağmen, bu engelin yaşama sevincinin yüzde birini dahi götüremediği Saadetin kardeşimize ATV hediye ettik. Engelli kardeşlerimize yardımcı olmak onların topluma kazandırmak bizim en büyük isteğimiz. Bu kapsamda çok hassas davranıyor ve engellilerimizi her zaman önceliğimiz olarak görüyoruz” dedi.

Tüm Türkiye’de engelliler konusunda gelişmeler kaydedildiğine değinen Başkan Doğan, “Ancak engellilerimizin toplumun diğer bireyleriyle eşit pozisyonda yer alabilmeleri için desteklenmesi yalnızca devletin değil, yerel yönetimlerin, sivil toplum örgütlerinin ve toplumun tüm kesimlerinin de ortak görevidir. Bu çabalar sayesinde, engelli vatandaşlarımız başkalarına bağımlı olmadan hayatlarını sürdürmekte, çalışma imkânlarına kavuşmakta ve sorunlarını her platformda dile getirebilmektedir. Unutmayınız ki, engelli olmak kişinin tercihi değildir ve her birey bir engelli adayıdır. Engellilerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi her duyarlı vatandaşın önceliği olmalıdır” şeklinde konuştu.
ATV aracını görünce mutluluğu gözlerinden okunan Saadettin Eşsiz de, “Şuan yaşadığım mutluluğu anlatmam mümkün değil, Allah Başkanımızdan razı olsun" dedi. Başkan Doğan, Saadettin Eşsiz ’in hasta olan annesi Hayriye Eşsiz’i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Doğan’ı karşında görünce şaşkınlık yaşayan Hayriye Eşsizde “Başkan oğlum sen benim yavrumu mutlu ettin, onu umutlarını yeniden yeşerttin, Allah senden razı olsun” diyerek duygularını paylaştı.(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.