SON DAKİKA
Hava Durumu

Energetix yeni yıl tasarımları hazır

Mıknatıslı takı alanında dünyada lider firmalardan biri olan Energetix Bingen, 2018 yeni yıl katalog tanıtımının gerçekleştirildiği tanıt

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Energetix yeni yıl tasarımları hazır
Mıknatıslı takı alanında dünyada lider firmalardan biri olan Energetix Bingen, 2018 yeni yıl katalog tanıtımının gerçekleştirildiği tanıtımda manyetik terapi ve manyetik takıların insanlar üzerindeki faydalarından bahsedildi.

Zeynep GÜMÜŞ

Her sene 10 kişilik bir tasarım ekibi tarafından 200 civarında yeni ürünün üretildiğini belirten Energetix Bingen Genel Müdürü Tolga Deliktaş, çok uygun fiyata, her gelir seviyesine uygun bir satın alış imkanı sunduklarını belirtti. Deliktaş konuşmasının ardından Bursa'da Marketing Director seviyesine ulaşan danışmanlarına rozetlerini takdim etti. Energetix Bingen Genel Müdürü Tolga Deliktaş daha sonra Ekim verilerinde Türkiye 2. si olan Energetix Bingen'in Lider Marketing Director'ü Emine Gül Batır'a plaketini takdim etti.

Satışın her yerde gerçekleşebileceğini belirten Lider Marketing Director Emine Gül Batır ise, bu işi gerçekleştirmek için yanlarında sadece broşür ve telefon aplikasyonlarının olmasının yeterli olduğunu ifade etti. Herkese girişimci olmayı öneren Batır, başlangıç motivasyonunu paylaşarak, "İlk zamanlarda bu işi takıları sevdiğim için başladım. Daha sonra babamın geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle bu işe daha fazla önem verdim. Ürünlerimiz babama çok büyük destek  verdi. Ben de böylece bu işi daha iyi yapar hale geldim. Hepinize çok teşekkür ederim." dedi. Sağlık konusunda konuşma yapan Enver Ünal ise, dünyanın manyetik alanını ve manyetik alan sayesinde metobolizma için gerekli olan sağlıklı, dengeli, enerji alanının nasıl oluştuğunu anlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.