SON DAKİKA
Hava Durumu

Kent Meydanı'na yıldızlar geçidi 

Sercan GÜLER Özcan Deniz, Aslı Enver, Meryem Uzerli "Öteki Taraf" Özel Gösterimi için Cu

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kent Meydanı'na yıldızlar geçidi 
Sercan GÜLER

Özcan Deniz, Aslı Enver, Meryem Uzerli "Öteki Taraf" Özel Gösterimi için Cumartesi günü Kent Meydanı AVM'de Bursalılarla bir araya gelecek.

8 Aralık’ta vizyona giren ve sinema dünyasında ses getiren, yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği "Öteki Taraf"  filminin özel gösterimi 16 Aralık Cumartesi günü Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları'nda yapılacak. Gerilim ve dram türündeki film "Öteki Taraf"ın Bursalı seyircilere özel gösterimi saat:16.30'da gerçekleşecek. Vizyona girdiği günden beri oldukça beğeni toplayan ‘Öteki Taraf’ filminde Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin dışında Burçin Birben, Osman Wöber, Ayten Uncuoğlu ve Sena Çakır rol alıyor.

KORKU VE PARANOYA DOLU BİR YOL

Filmin konusu ise şöyle: "Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yeni işi için şehir değiştiren adam kısa bir süre sonra Ece'nin ortadan kayboluşuyla yıkılır. Ece arkasında bir veda videosu bırakmıştır. Ancak kimse Ece'den haber alamamaktadır. Kısa sürede Ece'nin yokluğunu Sara ile doldurmaya çalışan adam her yerde Ece'nin izlerini bulmaya başlar. Sara da evin her yerinden sesler duymaktadır. İkili yavaş yavaş korku ve paranoya dolu bir yola girerler.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.