SON DAKİKA
Hava Durumu

Survivor'da birliktelik iddiası

Survivor 2018'in finalinin ardından açıklamalarda bulunan Serhat Akın, şampiyon Adem Kılıççı ile Sema Aydemir birliktelik yaşadığını

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Survivor'da birliktelik iddiası
Survivor 2018'in finalinin ardından açıklamalarda bulunan Serhat Akın, şampiyon Adem Kılıççı ile Sema Aydemir birliktelik yaşadığını öne sürdü. İddiaları yalanlayan Sema Aydemir NTV'ye yaptığı açıklamada, "Adem benim dostum, kardeşim. Serhat'ın yaptığı ayıp" ifadelerini kullandı.


Survivor 2017'de Sema Aydemir'le takım arkadaşı olan, yarışma sonrası internet üzerinden yayınlar yapan eski futbolcu Serhat Akın, son yayınında Aydemir ile Adem Kılıççı'nın aşk yaşadığını iddia etti.





Serhat Akın, Sema Aydemir'in Adem Kılıççı ile Hakan Hatipoğlu'nu sevmediğini ifade ederek şu sözleri dile getirdi: Sema Survivor'a giderken beni aradı. 'Adem filan bunlarla ben nasıl yapacağım adada' dedi. Ben de dedim ki... 'Sen güçlü kadınsın git çocuğunun için mücadele et.' Turabi ile görüş, Hakan ile görüş Adem ile görüş...' bu arada Sema, Adem ile Hakan Hatipoğlu'nu hiç sevmiyordu.





'Aynı takımda olduğunuz için takım ruhunu sağlamak için görüş' dedim. 'Ağlama, pes etme' dedim. Moral verdim, 'başarırsın' dedim. Ama ben şimdi kalkıp git 'Adem'le sevgili ol' demedim ifadelerini kullandı.



Gelişmelerin ardından iddiaları yalanlayan Sema Aydemir ntv.com.tr'ye konuştu. Aydemir şu açıklamayı yaptı: Konu saçma sapan bir şey. Adem benim dostum kardeşim. Asla olamaz öyle bir şey. Serhat'ın yaptığı ayıp, ailesine saygım sevgim var o yüzden muhatap olmuyorum, üzülüyorum haline.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.