SON DAKİKA
Hava Durumu

'Topuklu Kramponlar' öğrenciler için ter döktü 

Burak TOK Firmacılar ve Medyacılar takımlarından oluşan Topuklu Kramponlar, Rüveyde Dört

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2017 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Topuklu Kramponlar' öğrenciler için ter döktü 
Burak TOK

Firmacılar ve Medyacılar takımlarından oluşan Topuklu Kramponlar, Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi çocukları yararına sahaya çıktı. Gerçekleştirilen maçta toplanan tüm gelir özel çocuklara bağışlandı.

Topuklu Kramponlar adı altındaki Firmacılar ve Medyacılar takımı bu kez de Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi çocuklarına yardım için Galatasaray Futbol Okulu’nda için sahaya çıktı. Bursalı kadınlar Semra Teke ve Sibel Kavçin tarafından hayata geçirilen anlamlı proje kapsamında 22 kadın, Özel eğitim merkezindeki çocuklar için sahada ter döktüler. "Medyacılar" ve "Firmacılar" takımları arasında gerçekleştirilen müsabaka renkli anlara sahne oldu.  Müsabaka sonunda iki takımada kupa verilirken kadın futbolcular öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

EDEBALİ’DEN DESTEK

Topuklu Kramponlar projesi kapsamında gerçekleştirilen dördüncü maça çeşitli sivil toplum kuruluşlarından destek gelirken, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal’da anlamlı projeye destek oldu. Maç öncesinde konuşan Başkan Edebali,  anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Duyarlılığın farklı bir durum olduğunun altını çizen Edebali, “İnsan olarak hepimiz güçlü olmak için varlığımızı göstermek için çaba halindeyiz. Gerçek güçlü insanlar duyarlı insanlardır. Bu akşamda duyarlı insanların yaptığı güzel bir organizasyon var. Biz de burada bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, maç sonunda oyunculara madalya ve ödüllerini takdim etti.

146 TANE ENGELLİ ÖĞRENCİNİN YARARINA DÜZENLENDİ

Organizasyonun baş mimarlarından olan Semre Teke ve Sibel Kavçin de maç öncesi duygularını paylaştı. Bu maçta hiçbir kuralın olmadığını sahada sadece çok yürekli ‘topuklu kramponlar’ olduğunu belirten Semra Teke, “Rüveyde Dörtçelik Özel Eğitim Merkezi çocukları için sahadayız. 146 tane engelli öğrencinin yararına düzenledik. Çocuklarımızı mutlu edecek malzemeler aldık.” şeklinde konuştu.  Sibel Kavçin ise; “ 146 çocuğumuzun ihtiyacı olan özel materyaller aldık. Kış geldiği için çocuklarımıza mont aldık. Özel sağlık ürünlerini temin ettik. Çocuklarımız haftada bir gün eğlence merkezine gidiyor ayrıca sinema sözümüz de var. Bu 4’üncü projemiz. İnşallah daha güzel projeler yapacağız. Bugüne kadar bizlere destek veren Bursalı iş kadınlarına çok teşekkür ediyoruz. Onlar varsa bizler varız.” İfadelerine yer verdi.

TOPUKLU KRAMPONLARIN 4’NCÜ PROJESİ

Topuklu Kramponlar ilk projelerini yardıma muhtaç 2 kanserli anneye destek olmak amacıyla, ikinci projelerini Ampüte Spor Kulübü’ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, 3. projelerini Orhaneli’nde kurulacak engelli atölyesine yardım amaçlı gerçekleştirmişti.

FİRMACILAR TAKIMI

Esra Şahiner Çırpar, Elif Akal, Tuğba Çelik, Suzan Pamuk Tekin, Zerrin Gül Kadıoğlu, Özgül Çiçek Yılmaz, Meyra İlknur Mısır, Sibel Taner Hacıoğlu, Melek Köni , Serap Uzun

MEDYACILAR TAKIMI

Semra Teke, Sibel Kavçin, Dilara Gençler, Demet Uyanık, Hayriye Turgut, Seda Aydın, Sibel Barutçu, Funda Kubat, Enise Dikmen,  Melis Lüleci
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.