SON DAKİKA
Hava Durumu

UÜ'den yaşlılar için örnek proje

Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi’nde (TOSPA) görev alan üniversite öğrencileri, huzurevinde kalan yaşlılar için örnek

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
UÜ'den yaşlılar için örnek proje
Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi’nde (TOSPA) görev alan üniversite öğrencileri, huzurevinde kalan yaşlılar için örnek bir proje hazırladı. 

Kurulduğu günden itibaren çok sayıda sosyal projeye imza atmayı başaran TOSPA Topluluğu, son olarak huzurevinde kalan yaşlılar için farklı bir faaliyet planı hazırladı. Aralık ayından itibaren hayata geçirdikleri proje sayesinde belirli aralıklara Ali Osman Sönmez Huzurevi’ni ziyaret eden TOSPA üyeleri, buradaki konuklara dikkat arttırıcı ve el becerilerini geliştirici faaliyetler organize ediyor.

Huzurevi sakinlerinin verimli ve eğlenceli vakit geçirmelerini hedeflediklerini söyleyen Topluluk Genel Koordinatörü Nevzat Esen, “Projemize 1 Aralık itibariyle başladık ve belli aralıklarla devam ediyoruz. Maksadımız burada kalan büyüklerimizin gönüllerini hoş etmek ve onlara biraz olsun keyifli vakit geçirtebilmek. Hem de el becerilerini geliştirmek istiyoruz. Onların yüzündeki bir gülücük bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” diye konuştu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.