SON DAKİKA
Hava Durumu

ALMANYA

Yazının Giriş Tarihi: 29.03.2017 22:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 22:30
Paganların güdümündeki istihbarat servislerinin Türkiye’nin yükselişini önleme çabaları sonuçsuz kalıyor, böyle olunca da iyice panikliyorlar çünkü sahiplerinden zılgıt üstüne zılgıt yiyorlar. Darbe girişiminde parmağı olan yabancı istihbarat servislerinden biri olan BND’nin açıklaması bu suçun ikrarıdır. Yetmemiş, iç istihbarat servisleri de aynı haltı yemiştir. Fetö inkârcılığıyla yapılan bu itiraf şimdi de Süddeutscher Zeitung, NDR ve WDR (muhtelif Alman yayın kuruluşları) tarafından verilen haberlerle pekişti ve Almanya’nın Fetö desteğinde en ufak bir şüphe dahi kalmadı.

Kendi yayın kuruluşları Alman yetkililerin gizli bilgileri Fetullahçı teröristlere verdiğini açık ediverdi. Uluslararası hukukun nasıl çiğnendiği, müttefikleri olarak, dost olarak bilinen Türkiye’ye nasıl kazık attığı, daha doğrusu düşmanlık yaptığı da böylece su götürmez biçimde ispatlandı. Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, MİT’in Almanya’da "FETÖ aleyhine casusluk yaptığı" iddialarının ardından “Alman toprakları üzerinde casusluk yapmak suç teşkil eder ve biz buna tahammül edemeyiz” diye açıklama yaptı. Fetö’yü kanatları altına aldıklarına başka ispat lazım değil.

Sözün özü Almanlar da diğer birkaç Avrupa ülkesi gibi Türkiye’nin güçlenmesi ve büyümesi karşısında iğrenç tezgahlar açıyor.

Fetö adlı maşa terör örgütünün çalınan F16’larla, tanklarla yapmaya çalıştığı kanlı darbe dahi girişim aşamasında çarçabuk bastırılınca bunların paniği iyiden iyiye arttı. Başkanlık sisteminin Türkiye’yi çok daha güçlü hale getireceğini, AB üyeliği martavalının artık bir işe yaramadığını gören paganlar Ortadoğu’ya hâkim olmak için yönetiminde söz sahibi olmak, istedikleri gibi manipüle etmek istedikleri Türkiye’nin artık o eski bildikleri Türkiye olmadığını gördükçe iyiden iyiye çılgına dönüyor.

İçeride ise sittin sene iktidara gelemeyeceklerini bilen CHP’liler de panik içinde. Bakmayın CHP milletvekillerinin söylediklerine, Sözcü Gazetesi’nin yalan haberlerine. Referandumdan EVET çıkacağını bal gibi de biliyorlar. Bildikleri için de iyice bileniyor, sinirleniyor, panik yapıyor ve o yüzden de saçmalıyorlar.

Kılıçdaroğlu’nun yalan yanlış olduğu ispatlanmış sözlerini tekrarlamaya devam etmesi de bu yüzdendir. Başka bir şey bulamadıklarından üretilmiş bu üç beş yalanla milleti kandırmaya uğraşıyorlar. Cumhurbaşkanının lokanta kapatacağı, muhtarları kaldıracağı yalanlarına sarılacak kadar düştüler ve üstelik Kemal beyefendi, bu yalanları foyaları çıktığı halde tekrarlamaktan utanmıyor.

Bütün bu fiyaskoların ardından aklına istifa gelmeyeceğinden referandum sonrası CHP ondan kurtulmaya çalışacaktır. Ne var ki bazı Pagan uşağı sermaye babaları alternatif bulabilmiş değil. Kimini yetersiz, kimini yeterince güdülebilir bulmuyorlar, kimi de enkaz devralmaya ve başarısız olacağını bildiğinden kendini bitirecek bir adımı atmaya yanaşmıyor. Birini bulabilseler o an alaşağı edecekler ama çare yok.

17 Nisan sabahı ortaya çıkacak manzara karşısında bu Paganlar belki de çok daha iğrenç ve şeytani oyunlar sahnelemeye hazırlanıyor ama ne yaparlarsa yapsınlar başarısız olacaklar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.